
Υλικά:
Για τη Ζύμη:
- 1 δόση ζύμης για φύλλο (χωρίς ξύδι) (ή φτιάξτε 1 1/2 δόση)
- Επιπρόσθετο αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου
Για τη γέμιση:
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας vitam culinesse
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ½ κούπα φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψητό, λιωμένο
- 5 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο (3 φέτες)
- 360 γραμμάρια (3 φλιτζάνια) ψιλοκομμένο ψημένο στήθος γαλοπούλας(200 γραμμάρια)
- ½ κούπα ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα (καυκαλήθρες μυρώνια, μαϊντανό, άνηθο)
- 1 κουταλιά της σούπας carino (καρύκευμα κοτόπουλου) (1/2 κ.γ.)
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 100 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα (75 γραμμάρια)
- 3 μέτριες πατάτες, βρασμένες
- 2 κουταλιές γάλα
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- Χαλλούμι ή γραβιέρα για πασπάλισμα από πάνω
Εκτέλεση:
- Ετοιμάζουμε τη ζύμη (δείτε συνταγή και οδηγίες εδώ) και την αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί.
- Ζεσταίνουμε το ...
GD Star Rating
loading...
loading...