Ραβιόλια με Γαλοπούλα που Περίσσεψε

Αξιοποιώ τα περισσεύματα από γαλοπούλα ή κοτόπουλο που μας περίσσεψε και φτιάχνω ραβιόλια. Raviolia with leftover turkey, bacon and graviera

Υλικά:

Για τη Ζύμη:

  • 1 δόση ζύμης για φύλλο (χωρίς ξύδι) (ή φτιάξτε 1 1/2 δόση)
  • Επιπρόσθετο αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου

Για τη γέμιση:

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας vitam culinesse
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ κούπα φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψητό, λιωμένο
  • 5 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο (3 φέτες)
  • 360 γραμμάρια (3 φλιτζάνια) ψιλοκομμένο ψημένο στήθος γαλοπούλας(200 γραμμάρια)
  • ½ κούπα ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα (καυκαλήθρες μυρώνια, μαϊντανό, άνηθο)
  • 1 κουταλιά της σούπας carino (καρύκευμα κοτόπουλου) (1/2 κ.γ.)
  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 100 γραμμάρια τριμμένη γραβιέρα (75 γραμμάρια)
  • 3 μέτριες πατάτες, βρασμένες
  • 2 κουταλιές γάλα
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • Χαλλούμι ή γραβιέρα για πασπάλισμα από πάνω

Εκτέλεση:

  1. Ετοιμάζουμε τη ζύμη (δείτε συνταγή και οδηγίες εδώ) και την αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί.
  2. Ζεσταίνουμε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κοπιάστε .. στην Κουζίνα μου


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας