Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα, λαδι ελαφρυ, σιροπιαστα αργυρω, ραβανι ελαφρυ, κεικ ραβανι, σιροπιαστα αργυρως, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, γλυκα σιροπιαστα συνταγες, γιαουρτοπιτα με αμιγδαλο, αργυρω σιροπιαστα, σιροπιαστα γλυκα συνταγες, σιροπιαστα ραβανι, σιροπιαστο κεικ πορτοκαλι, σιροπιαστο ραβανι αργυρω, l αργυρω σιροπιαστα, ραβανι σιροπιαστο αργυρως, ραβανι με μαραγγα αργυρω, ραβανι καροτο, πορτοκαλογλυκο, κει ραβανι, γλυκα σιροπιαστα αργυρω, αργυρω γλυκα σιροπιαστα, siropiasta keik, ravani siropiasto argiro, τούρτα σιροπιαστή με αμύγδαλα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading