Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα, ραβανι απλο, λαδι ελαφρυ, ραβανι ελαφρυ, σιροπιαστα αργυρω, κεικ ραβανι, αργυρω σιροπιστα, σιροπιαστα αργυρως, συνταγες για ραβανι αργυρω, παστα φλωρα ελαφρια με λαδι, αργυρω σιροπιαστα, αργυρό μπαρπαριγου γλυκά σιροπιαστα, συνταγες αργυρως σιροπιαστα γλυκα, ραβανί σιροπιαστά, σιροπιαστα ραβανι, σιροπιαστο κεικ πορτοκαλι, σιροπιαστο ραβανι αργυρω, ραβανι σιροπιαστο αργυρως, ραβανι με μαραγγα αργυρω, siropiasta keik, αργυρω πορτοκαλοπιτα ρεβανι, γλυκα σιροπιαστα αργυρω, ελαφρυ ραβανι, κει ραβανι, κεικ πορτοκαλι σιροπιαστο βεφας, πορτοκαλογλυκο, πορτοκαλογλυκο θερμιδες, l αργυρω σιροπιαστα, ραβανι εύκολο και όχι με πολλά αυγά χωρίς γιαούρτι και σιμιγδαλι, τούρτα σιροπιαστή με αμύγδαλα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading