Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, γλυκα σιροπιαστα, σιροπιαστα, κεικ ραβανι, λαδι ελαφρυ, σιροπιαστα αργυρω, συνταγη για νηστισιμο κεικ, γλυκα σιροπιαστα συνταγες, γιαουρτοπιτα με αμιγδαλο, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, σιροπιαστα γλυκα συνταγες, σιροπιαστο ραβανι, σιροπιαστα ραβανι, ravani siropiasto argiro, siropiasta keik, αμιγδαλο, ραβανι με μαραγγα αργυρω, ραβανι καροτο, αργυρω γλυκα σιροπιαστα, κρητικαγλυκα σιροπιαστα νηστισιμα, l αργυρω σιροπιαστα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading