Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα, σιροπιαστα γλυκα αργυρως, γλυκα σιροπιαστα, κεικ ραβανι, συνταγη για νηστισιμο κεικ, σιροπιαστα γλυκα συνταγες, νηστίσιμα σιροπιαστά γλυκά, σιροπιαστο ραβανι

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας