Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα, λαδι ελαφρυ, ραβανι ελαφρυ, κεικ ραβανι, σιροπιαστα αργυρω, αργυρω σιροπιστα, σιροπιαστα αργυρως, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, γιαουρτοπιτα με αμιγδαλο, αργυρω σιροπιαστα, αργυρό μπαρπαριγου γλυκά σιροπιαστα, ραβανί σιροπιαστά, σιροπιαστα ραβανι, σιροπιαστο κεικ πορτοκαλι, ραβανι σιροπιαστο αργυρως, σιροπιαστο ραβανι αργυρω, ραβανι με μαραγγα αργυρω, ραβανι καροτο, siropiasta keik, αργυρω γλυκα σιροπιαστα, αργυρω πορτοκαλοπιτα ρεβανι, γλυκα σιροπιαστα αργυρω, ελαφρυ ραβανι, κει ραβανι, l αργυρω σιροπιαστα, πορτοκαλογλυκο, τούρτα σιροπιαστή με αμύγδαλα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading