Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, γλυκα σιροπιαστα, σιροπιαστα, κεικ ραβανι, λαδι ελαφρυ, συνταγη για νηστισιμο κεικ, σιροπιαστα αργυρω, σιροπιαστα γλυκα συνταγες, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, γλυκα σιροπιαστα συνταγες, γιαουρτοπιτα με αμιγδαλο, κρητικαγλυκα σιροπιαστα νηστισιμα, σιροπιαστο ραβανι, σιροπιαστα ραβανι, ravani siropiasto argiro, αμιγδαλο, αργυρω γλυκα σιροπιαστα, ραβανι με μαραγγα αργυρω, ραβανι καροτο, l αργυρω σιροπιαστα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading