Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα, λαδι ελαφρυ, κεικ ραβανι, ραβανι ελαφρυ, σιροπιαστα αργυρω, σιροπιαστα αργυρως, αργυρω σιροπιστα, γιαουρτοπιτα με αμιγδαλο, αργυρω σιροπιαστα, συνταγες αργυρως σιροπιαστα γλυκα, αργυρό μπαρπαριγου γλυκά σιροπιαστα, συνταγες για ραβανι αργυρω, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, ραβανί σιροπιαστά, σιροπιαστα ραβανι, σιροπιαστο κεικ πορτοκαλι, σιροπιαστο ραβανι αργυρω, l αργυρω σιροπιαστα, ραβανι σιροπιαστο αργυρως, ραβανι με μαραγγα αργυρω, siropiasta keik, αργυρω γλυκα σιροπιαστα, αργυρω πορτοκαλοπιτα ρεβανι, γλυκα σιροπιαστα αργυρω, ελαφρυ ραβανι, κει ραβανι, πορτοκαλογλυκο, ραβανι εύκολο και όχι με πολλά αυγά χωρίς γιαούρτι και σιμιγδαλι, τούρτα σιροπιαστή με αμύγδαλα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading