Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα, ραβανι απλο, κεικ ραβανι, σιροπιαστα αργυρω, ραβανι ελαφρυ, λαδι ελαφρυ, αργυρω σιροπιστα, σιροπιαστα αργυρως, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, παστα φλωρα ελαφρια με λαδι, ραβανί σιροπιαστά, συνταγες για ραβανι αργυρω, αργυρό μπαρπαριγου γλυκά σιροπιαστα, συνταγες αργυρως σιροπιαστα γλυκα, αργυρω σιροπιαστα, σιροπιαστο ραβανι αργυρω, σιροπιαστο κεικ πορτοκαλι, σιροπιαστα ραβανι, ραβανι σιροπιαστο αργυρως, l αργυρω σιροπιαστα, ραβανι με μαραγγα αργυρω, siropiasta keik, αργυρω πορτοκαλοπιτα ρεβανι, γλυκα σιροπιαστα αργυρω, ελαφρυ ραβανι, κει ραβανι, κεικ πορτοκαλι σιροπιαστο βεφας, πορτοκαλογλυκο, πορτοκαλογλυκο θερμιδες, ραβανι εύκολο και όχι με πολλά αυγά χωρίς γιαούρτι και σιμιγδαλι, τούρτα σιροπιαστή με αμύγδαλα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading