Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα, λαδι ελαφρυ, κεικ ραβανι, σιροπιαστα αργυρω, ραβανι ελαφρυ, συνταγη για νηστισιμο κεικ, γιαουρτοπιτα με αμιγδαλο, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, γλυκα σιροπιαστα συνταγες, αργυρω σιροπιαστα, σιροπιαστα γλυκα συνταγες, σιροπιαστα ραβανι, ραβανι σιροπιαστο αργυρως, ραβανι με μαραγγα αργυρω, σιροπιαστο ραβανι αργυρω, ραβανι καροτο, πορτοκαλογλυκο, ravani siropiasto argiro, siropiasta keik, αμιγδαλο, αργυρω γλυκα σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα αργυρω, κει ραβανι, κρητικαγλυκα σιροπιαστα νηστισιμα, l αργυρω σιροπιαστα, τούρτα σιροπιαστή με αμύγδαλα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading