Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα, λαδι ελαφρυ, κεικ ραβανι, σιροπιαστα αργυρω, ραβανι ελαφρυ, σιροπιαστα αργυρως, αργυρό μπαρπαριγου γλυκά σιροπιαστα, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, γιαουρτοπιτα με αμιγδαλο, αργυρω σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα συνταγες, σιροπιαστα γλυκα συνταγες, σιροπιαστα ραβανι, σιροπιαστο κεικ πορτοκαλι, σιροπιαστο ραβανι αργυρω, l αργυρω σιροπιαστα, ραβανι σιροπιαστο αργυρως, ραβανι με μαραγγα αργυρω, ραβανι καροτο, πορτοκαλογλυκο, κει ραβανι, ελαφρυ ραβανι, γλυκα σιροπιαστα αργυρω, αργυρω γλυκα σιροπιαστα, siropiasta keik, τούρτα σιροπιαστή με αμύγδαλα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading