Ραβανί

20 Νοεμβρίου 2011
By
Το Ραβανί είναι ένα νόστιμο, κλασικό γλυκό της κουζίνας μας. Ουσιαστικά είναι ένα κέικ σιροπιαστό και με την προσθήκη του αμύγδαλου γίνεται γευστικό και ιδιαίτερο.
Το σιρόπι του είναι ελαφρύ, όσο πρέπει γλυκό, χωρίς να λιγώνει και αρωματισμένο με λεμόνι, το οποίο του προσδίδει μια νότα δροσιάς και γεύσης εσπεριδοειδών. εργασία: 00h:45′ χρόνος: 01h:30′ εύκολο: 2/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπιαστα γλυκα αργυρως, γλυκα σιροπιαστα, σιροπιαστα, λαδι ελαφρυ, κεικ ραβανι, συνταγη για νηστισιμο κεικ, σιροπιαστα αργυρω, γιαουρτοπιτα με αμιγδαλο, αργυρω σιροπιαστα, γλυκα σιροπιαστα συνταγες, πιο ελαφρυ σιροπιαστο γλυκο, σιροπιαστα γλυκα συνταγες, ραβανι με μαραγγα αργυρω, σιροπιαστα ραβανι, ραβανι καροτο, κρητικαγλυκα σιροπιαστα νηστισιμα, κει ραβανι, αργυρω γλυκα σιροπιαστα, αμιγδαλο, siropiasta keik, ravani siropiasto argiro, l αργυρω σιροπιαστα

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading