Ραβανί με Πορτοκάλι

8 Ιουλίου 2012
By
Ραβανί με άρωμα και γεύση πορτοκαλιού, γεύση εσπεριδοειδών. Ένα κέικ με σιμιγδάλι, αφράτο και ιδιαίτερο. Το σιρόπι, με το οποίο περιχύνεται τού χαρίζει έξτρα γλύκα χωρίς να το βαραίνει.
Συνοδεύεται τέλεια με μια μπάλα παγωτό της αρεσκείας μας. Δοκιμάστε το!
εργασία: 20′ χρόνος: 1h:00′ εύκολο:
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ραβανι με πορτοκαλι αργυρω, ραβανι πορτοκαλιου, κεικ πορτοκαλιου με σιμιγδαλι, ραβανι πορτοκαλενιο, γλυκο με πορτοκαλι, ραβανι συνταγη αργυρο, σμιρνεικο ραβανι, σμυρνεικο ραβανι, ραβανι χρυσα παραδειση, ραβανι σμυρνεικο, σμυρνεικα σιροπιαστα γλυκα, ραβανιμε πορτοκαλι, paradoosiaky syntagy gia rabani berias, ραβανι με σιροπι πορτοκαλι, ραβανι με πορτοκαλι στον αερα φουρνου, πως γηνετε το ραβανη, κλασικα σμυρνεικα πιατα, αφρατη ραβανι, rabanime giaurti, σμυρνεικο ραβανι παρλιαρος

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading