Ραβανί με Πορτοκάλι

8 Ιουλίου 2012
By
Ραβανί με άρωμα και γεύση πορτοκαλιού, γεύση εσπεριδοειδών. Ένα κέικ με σιμιγδάλι, αφράτο και ιδιαίτερο. Το σιρόπι, με το οποίο περιχύνεται τού χαρίζει έξτρα γλύκα χωρίς να το βαραίνει.
Συνοδεύεται τέλεια με μια μπάλα παγωτό της αρεσκείας μας. Δοκιμάστε το!
εργασία: 20′ χρόνος: 1h:00′ εύκολο:
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ πορτοκαλιου με σιμιγδαλι, ραβανι πορτοκαλιου, ραβανι με πορτοκαλι αργυρω, ραβανι με αργυρο, ραβανι συνταγη αργυρο, γλυκο με πορτοκαλι, ραβανι χρυσα παραδειση, ραβανι αργυρο, ραβανι πορτοκαλενιο, ραβανι με σιροπι πορτοκαλιού, ραβανι με σιροπι πορτοκαλι, ραβανι με πορτοκαλι- αργυρω, paradoosiaky syntagy gia rabani berias, ραβανι αφρατο παρλιαρος, κλασικα σμυρνεικα πιατα, κεικ σμυρνεικο, αφρατη ραβανι, syntagi gia rabani me portokali, rabanime giaurti, ραβανιμε πορτοκαλι

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading