Ραβανί με Πορτοκάλι

8 Ιουλίου 2012
By
Ραβανί με άρωμα και γεύση πορτοκαλιού, γεύση εσπεριδοειδών. Ένα κέικ με σιμιγδάλι, αφράτο και ιδιαίτερο. Το σιρόπι, με το οποίο περιχύνεται τού χαρίζει έξτρα γλύκα χωρίς να το βαραίνει.
Συνοδεύεται τέλεια με μια μπάλα παγωτό της αρεσκείας μας. Δοκιμάστε το!
εργασία: 20′ χρόνος: 1h:00′ εύκολο:
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ραβανι πορτοκαλιου, κεικ πορτοκαλιου με σιμιγδαλι, ραβανι με πορτοκαλι αργυρω, αφρατο ραβανι, ραβανι σμυρνεικο, ραβανι με αργυρο, σμυρνεικο ραβανι συνταγη, ραβανι χρυσα παραδειση, συνταγη ραβανι με πορτοκαλι, γλυκο με πορτοκαλι, ραβανι αργυρο, ραβανι αφρατο παρλιαρος, syntagi gia rabani me portokali, ραβανί χρυσασ παραδειση, ραβανί συνταγή χωρις αμυγδαλα, κεικ σμυρνεικο, ραβανι με σιροπι πορτοκαλιού, ραβανι με σιροπι πορτοκαλι, ραβανι με πορτοκαλι- αργυρω, ραβανι αφρατη, rabanime giaurti

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading