Πώς θα αξιοποιήσουμε τα ασπράδια και Σοκολατένια Αμυγδαλωτά με Πετιμέζι και επικάλυψη Σοκολάτας

Σοκολατένια Αμυγδαλωτα με Πετιμέζι και επικάλυψη Σοκολάτας, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 15 – 17 λεπτά Γίνονται: περίπου 26 μπισκότα Υλικά:
  • 125 γραμμάρια (περίπου 4) ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 80 γραμμάρια καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
  • 220 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 150 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 40 γραμμάρια κακάο
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 βανίλιες
  • 1 κουταλιά της σούπας πετιμέζι
Επικάλυψη σοκολάτας:
  • 250 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 250 γραμμάρια κουμπάκια σκούρας σοκολάτας (chocolate chips) ή κουβερτούρα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλάκι πετιμέζι
Εκτέλεση:
  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους  180 ° C / 350 º F.
  2. Στρώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά του φούρνου και έχουμε έτοιμο ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με απλή μύτη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κοπιάστε .. στην Κουζίνα μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκα χωρισ γλουτενη, κεικ με ασπραδια, παντεσπανι χωρισ γλουτενη, συνταγες χωρις γλουτενη παρλιαροσ, γλυκα με 6 ασπραδια αυγου, γλυκα με ασπραδι, γλυκο με ασπραδια, τι να κανω με ασπραδια αυγων, ΦΑΓΗΤΑ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.