Πώς θα αξιοποιήσουμε τα ασπράδια και Σοκολατένια Αμυγδαλωτά με Πετιμέζι και επικάλυψη Σοκολάτας

Σοκολατένια Αμυγδαλωτα με Πετιμέζι και επικάλυψη Σοκολάτας, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 15 – 17 λεπτά Γίνονται: περίπου 26 μπισκότα Υλικά:
  • 125 γραμμάρια (περίπου 4) ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 80 γραμμάρια καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
  • 220 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 150 γραμμάρια αμύγδαλα ασπρισμένα
  • 40 γραμμάρια κακάο
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 βανίλιες
  • 1 κουταλιά της σούπας πετιμέζι
Επικάλυψη σοκολάτας:
  • 250 ml κρέμα γάλακτος 35%
  • 250 γραμμάρια κουμπάκια σκούρας σοκολάτας (chocolate chips) ή κουβερτούρα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλάκι πετιμέζι
Εκτέλεση:
  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους  180 ° C / 350 º F.
  2. Στρώνουμε λαδόκολλα σε δύο ταψιά του φούρνου και έχουμε έτοιμο ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με απλή μύτη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κοπιάστε .. στην Κουζίνα μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκα χωρισ γλουτενη, κεικ με ασπραδια, συνταγες χωρις γλουτενη παρλιαροσ, παντεσπανι χωρισ γλουτενη, γλυκα με ασπραδια, τι να κανω με ασπραδια αυγων, τι μπορουμε να φτιαξουμε με ασπραδια αυγων, ασπραδια αυγων συνταγες, ειναι νηστισιμο το ασπραδι του αυγου;, γλυκο με ασπραδια, γλυκα με ασπραδι, ΦΑΓΗΤΑ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.