Πώς ανοίγουμε φύλλο για πίτα

29 Οκτωβρίου 2012
By
Όσα βίντεο βρήκα που δείχνουν πώς ανοίγεις φύλλο για πίτα μπορώ να πω οτι με απογοήτευσαν... όχι γιατί τελικά δεν το άνοιξαν, αλλά γιατί δεν έγινε αυτό το τέλειο και γρήγορο φύλλο!... Τράβηξα λοιπόν κι εγώ τη μητέρα μου βίντεο όταν άνοιγε φύλλο για να δείτε πόσο εύκολο κι απλό είναι τελικά!!!!!
Το αποτέλεσμα είναι νόστιμο και απλό επίσης! Τηγανοτυρόπιτες!!!!!!!!
Έτσι όπως τα διπλώνεις τα τηγανίζεις λίγο και απολαμβάνεις την τυροπιτούλα σου!

Αναλογίες για μια πίτα:

1μιση φλ. νερό, 
1 φλ. του ελληνικού ελαιόλαδο, 
1 κοφτό κ.γλ. αλάτι 
αλεύρι όσο σηκώσει για να μας βγει μια ζύμη εύπλαστη, που δεν κολλάει στα χέρια και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η απόλαυση της βρώσης....


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πωσ ανοιγουμε φυλλο, filo gia pita, πως ανοιγω φυλλο, αργυρω φυλλο για πιτα, σπανακοπιτα με σπιτικο φυλλο αργυρω, σπιτικο φυλλο για πιτα, pos anigo filo gia pita, pites xoris fylo, filo gia pites, πως να ανοιγω φυλλο, πως φτιαχνω χωριατικο φυλλο, φυλλο για σπανακοπιτα αργυρω

Tags:

Comments are closed.