Πράσα με μανιτάρια ογκρατέν

21 Νοεμβρίου 2011
By


ΥΛΙΚΑ:
Πράσα μανιτάρια φρέσκαπράσινη πιπεριάΦρέσκο κρεμμύδικρέμα γάλακτοςλίγο γάλα (προαιρετικά)κεφαλοτύρι τριμμένο (ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας)4 αυγάλίγη φυτίνη ή βούτυροαλάτιπιπέριμοσχοκάρυδο τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια κόβουμε σε μικρά κομμάτια το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και την πιπεριά, τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τα πράσα και ανακατεύουμε.
Παράλληλα έχουμε βάλει να ζεστάνουμε τη φυτίνη έτσι ώστε να γίνει λάδι (όχι να κάψει).
Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τη μισή ποσότητα από το μείγμα με τα πράσα. Αφού το κάνουμε αυτό, ρίχνουμε από πάνω τριμμένο τυρί, και μερικές κουταλιές από το λάδι. Έπειτα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: χορτοφαγικές συνταγές


GD Star Rating
loading...

Τα σχόλια σας