Πράσα με λουκάνικα

28 Νοεμβρίου 2011
By

Υλικά

1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα 3-4 πράσα αλάτι πιπέρι κόκκινο πιπέρι μαύρο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια, βάζουμε λαδάκι στο τηγάνι και μόλις κάψει
τα τηγανίζουμε.
Τα γυρνάμε αρκετές φορές για να τηγανιστούν καλά απ΄ όλες τις μεριές.
Στη συνέχεια, αφαιρούμε τα λουκάνικα από το τηγάνι και παίρνουμε τα πράσα.
Αφού τα καθαρίσουμε από το κάτω μέρος και την εξωτερική φλούδα,
τα κόβουμε σε κομματάκια.
Δεν πετάμε το λάδι από τα λουκάνικα αφού εκεί βρίσκεται όλη η νοστιμιά
και τηγανίζουμε τα πράσα.
Τα αλατίζουμε για να μαραθούν πιο εύκολα και ρίχνουμε τα πιπέρια για να νοστιμίσουν.
Μόλις μαραθούν καλά τα πράσα, τα παντρεύουμε με τα λουκάνικα στο τηγάνι
για 2 με 4 λεπτά, ώσπου να δέσουν.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής από την Ελλάδα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πρασα με λουκανικα αργυρω, πρασα με λουκανικο, πρασο με λουκανικα, πρασο με λουκανικο, συνταγη πρασα με λουκανικα, τιροκαφτερι, πρασσα με λουκανικα

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας