Πουρές Λαχανίδας

8 Φεβρουαρίου 2012
By
Υλικά:
2 κλωνάρια λαχανίδες
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
αρωματισμένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις λαχανίδες σε χαμηλή φωτιά, τις σουρώνουμε και τις λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με το αλάτι και το αρωματισμένο ελαιόλαδο. Εναλλακτικά μπορούμε να λιώσουμε έναν βιολογικό κύβο λαχανικών μέσα σε ελαιόλαδο, να ακατέψουμε καλά και να περιχύσουμε με αυτό την σαλάτα μας, ή ακόμη να βάλουμε σκέτο ελαιόλαδο.

Πρόταση: Ταιριάζει πολύ καλά μέσα σε σάντουϊτς με άλλα λαχανικά ή ως συνοδευτικό στο τραπέζι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: χορτοφαγικές συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λαχανιδα βρασιμο, βρασιμο λαχανιδας, πως βραζω λαχανιδα, πως μαγειρευεται η λαχανιδα, συνταγη με λαχανιδα

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading