Πουρές αρακά

6 Σεπτεμβρίου 2012
By
Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τον κλασσικό πουρέ πατάτας για να συνοδεύσετε το κυρίως φαγητό σας, δοκιμάστε έναν διαφορετικό πουρέ!
Έναν πουρέ καταπράσινο, που μοσχοβολάει φρέσκο δυόσμο!
Συνοδεύει άριστα τα νόστιμα μπιφτέκια σας, τα ψητά κρεατικά αλλά και τα ψαρικά σας.
Τόσο εύκολος να τον ετοιμάσετε, τόσο νόστιμος να τον απολαύσετε!
Πάμε να τον φτιάξουμε λοιπόν!

Θα χρειαστούμε:
450 γρ, αρακά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
2-3 κλαράκια δυόσμο (τα φυλλαράκια)
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι αλάτι
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
Στην πράξη:
Βράζουμε τον αρακά σε μπόλικο νερό, μέχρι να μαλακώσει.
Τον σουρώνουμε και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασε.
Τον βάζουμε στο μπλέντερ με ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


GD Star Rating
loading...

Tags:

Comments are closed.