ΠΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ??

8 Ιουνίου 2012
By
Πόση ζάχαρη θέλει η μαρμελάδα;Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των σακχάρων που περιέχουν τα συγκεκριμένα φρούτα που θα χρησιμοποιήσεις! Εντούτοις, μπορείς να το βρείς με σχετικά απλό τρόπο.
Φτιάξε ένα πυκνό σιρόπι όπου τα φρούτα επιπλέουν και άρχισε να προσθέτεις σιγά σιγά νερό. Σταμάτα την προσθήκη νερού όταν τα φρούτα βρεθούν στο μέσο του διαλύματος. Τότε η αναλογία ζάχαρης-νερού είναι η ιδανική και εξασφαλίζει ότι η μαρμελάδα σου θα έχει την κατάλληλη πυκνότητα και γεύση.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα φραουλα με στεβια, μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη, μαρμελάδα πορτοκάλι χωρίσ ζάχαρη, μαρμελαδεσ χωρισ ζαχαρη, μαρμελαδα ροδακινο με στεβια, μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα ροδακινο χωρισ ζαχαρη, μαρμελάδα βερύκοκο χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα δαμασκηνο χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα πορτοκαλι με στεβια, μαρμελαδα μανταρινι με στεβια, μαρμελαδα κυδωνι χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα φραουλα με στεβια συνταγη, μαρμελαδα πορτοκαλι του παρλιαρου, μαρμελαδα μανταρινι χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα κερασι με στεβια, φραουλα μαρμελαδα με στεβια, μαρμελαδα βερικοκο με στεβια, μαρμελαδα ροδακινο χωρις ζαχαρη συνταγη, μαρμελάδα πορτοκαλι με στεβια συνταγεσ, μαρμελαδα δαμασκηνο χωρις ζαχαρη συνταγη, ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΕΒΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙ, πως αντικαθιστω τη ζαχαρη με στεβια στη μαρμελαδα φραουλα, μαρμελαδα βερυκοκο παρλιαρου, μαρμελαδα βερικοκο χωρισ ζαχαρι, αναλογια ζαχαρης σε μαρμελαδα απο πορτοκαλια, αναλογία στέβια και ζάχαρης παρλιάρος, στεβια συνταγες για γλυκα, στεβια σε μαρμελαδες, πως θα φτιαξω μαρμελαδες, μαρμελαδα φραουλα με στεβια παρλιαρος, παγωτο ροδακινο πως θα το φτιαξω;, μαρμελαδα φραουλα με στεβια αντι ζαχαρη, μαρμελαδα φραουλα με στεβια αργυρω, μαρμελαδες με στεβια rodakino, φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα, μαρμελαδα πορτοκαλι με στεβια συνταγη, αναλογια ζαχαρη για μαρμελαδα, αναλογια ζαχαρης ροδακινου για μαρμελαδα, αναλογια ζαχαρησ στεβια

Tags: , , , , ,

Comments are closed.