ΠΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ??

8 Ιουνίου 2012
By
Πόση ζάχαρη θέλει η μαρμελάδα;Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των σακχάρων που περιέχουν τα συγκεκριμένα φρούτα που θα χρησιμοποιήσεις! Εντούτοις, μπορείς να το βρείς με σχετικά απλό τρόπο.
Φτιάξε ένα πυκνό σιρόπι όπου τα φρούτα επιπλέουν και άρχισε να προσθέτεις σιγά σιγά νερό. Σταμάτα την προσθήκη νερού όταν τα φρούτα βρεθούν στο μέσο του διαλύματος. Τότε η αναλογία ζάχαρης-νερού είναι η ιδανική και εξασφαλίζει ότι η μαρμελάδα σου θα έχει την κατάλληλη πυκνότητα και γεύση.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα φραουλα με στεβια, μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη, μαρμελάδα πορτοκάλι χωρίσ ζάχαρη, μαρμελαδα ροδακινο χωρισ ζαχαρη, μαρμελάδα βερύκοκο χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα δαμασκηνο χωρις ζαχαρη, μαρμελαδεσ χωρισ ζαχαρη, μαρμελαδα ροδακινο με στεβια, μαρμελαδα πορτοκαλι με στεβια, μαρμελαδα κυδωνι χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα φραουλα με στεβια συνταγη, μαρμελαδα μανταρινι με στεβια, μαρμελαδα μανταρινι χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα πορτοκαλι του παρλιαρου, φραουλα μαρμελαδα με στεβια, μαρμελαδα κερασι με στεβια, μαρμελαδα βερικοκο με στεβια, marmelada fraoula me stevia, πως θα φτιαξω μαρμελαδα ροδακινο με στεβια, συνταγη για μαρμελαδα βερικοκο χωρις ζαχαρη, πορτοκαλι ποση ζαχαρη, μαρμελάδες πορτοκαλι με στεβια, μαρμελαδα βερίκοκο χωρισ ζαχαρη, ποση ζαχαρι για μαρμελαδαοδακινο, αναλογια ζαχαρης σε μαρμελαδα απο πορτοκαλια, κομποστ μαρμελαδαοδακινο, κερασι μαρμελαδα με στεβια, μαρμελαδα κυδωνι βεφα με στεβια, μαρμελαδα κερασι ποση ζαχαρη, στεβια αναλογια με ζαχαρη, συνταγη μαρμελαδα χωρις ζαχαρη κυδωνι, μαρμελάδα βερύκοκο με στέβια, μαρμελαδα δαμασκηνο ροδακινο, μαρμελαδα φραουλα με γλυκαντικο, αναλογια στεβια με ζαχαρη για μαρμελαδες, αναλογια φρουτων με γλυκαντικο για μαρμελαδα, παρλιαρος μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, αργυρω μαρμελαδεσ βερικοκο, παρλιαρος μαρμελαδες με στεβια

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading