ΠΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ??

8 Ιουνίου 2012
By
Πόση ζάχαρη θέλει η μαρμελάδα;Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα των σακχάρων που περιέχουν τα συγκεκριμένα φρούτα που θα χρησιμοποιήσεις! Εντούτοις, μπορείς να το βρείς με σχετικά απλό τρόπο.
Φτιάξε ένα πυκνό σιρόπι όπου τα φρούτα επιπλέουν και άρχισε να προσθέτεις σιγά σιγά νερό. Σταμάτα την προσθήκη νερού όταν τα φρούτα βρεθούν στο μέσο του διαλύματος. Τότε η αναλογία ζάχαρης-νερού είναι η ιδανική και εξασφαλίζει ότι η μαρμελάδα σου θα έχει την κατάλληλη πυκνότητα και γεύση.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα φραουλα με στεβια, μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη, μαρμελάδα πορτοκάλι χωρίσ ζάχαρη, μαρμελαδα ροδακινο χωρισ ζαχαρη, μαρμελάδα βερύκοκο χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα δαμασκηνο χωρις ζαχαρη, μαρμελαδεσ χωρισ ζαχαρη, μαρμελαδα ροδακινο με στεβια, μαρμελαδα πορτοκαλι με στεβια, μαρμελαδα κυδωνι χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα φραουλα με στεβια συνταγη, μαρμελαδα μανταρινι με στεβια, μαρμελαδα πορτοκαλι του παρλιαρου, μαρμελαδα μανταρινι χωρις ζαχαρη, φραουλα μαρμελαδα με στεβια, μαρμελαδα κερασι με στεβια, μαρμελαδα βερικοκο με στεβια, marmelada fraoula me stevia, πορτοκαλι ποση ζαχαρη, μαρμελάδες πορτοκαλι με στεβια, πως θα φτιαξω μαρμελαδα ροδακινο με στεβια, συνταγη για μαρμελαδα βερικοκο χωρις ζαχαρη, μαρμελαδα βερίκοκο χωρισ ζαχαρη, μαρμελαδα δαμασκηνο ροδακινο, κερασι μαρμελαδα με στεβια, κομποστ μαρμελαδαοδακινο, μαρμελαδα κυδωνι βεφα με στεβια, μαρμελαδα κερασι ποση ζαχαρη, ποση ζαχαρι για μαρμελαδαοδακινο, αναλογια ζαχαρης σε μαρμελαδα απο πορτοκαλια, στεβια αναλογια με ζαχαρη, αναλογία στέβια και ζάχαρης παρλιάρος, συνταγη μαρμελαδα χωρις ζαχαρη κυδωνι, μαρμελαδα φραουλα με γλυκαντικο, μαρμελάδα βερύκοκο με στέβια, μαρμελαδα φραουλα με STEVIA, μαρμελαδες στεβια ροδακινο, αναλογια στεβια με ζαχαρη για μαρμελαδες, ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΕΒΙΑ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙ

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading