Πορτοκαλόπιτα αλάδωτη

8 Μαρτίου 2012
By

Συνταγή – φωτογραφία: Μαρία

Υλικά

  • Ο χυμός από 5 μέτρια γλυκά πορτοκάλια (σε ένα δοχείο ο χυμός από τα 4 και σ’ άλλο ο χυμός από το 1)
  • Ξύσμα μισού πορτοκαλιού
  • 1 γεμάτη κουταλιά σούπας μέλι (ή μαρμελάδα πορτοκαλιού με φρουκτόζη)
  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (περίπου 300-350 γρ.)
  •  2 γεμάτες κουταλιές φρουκτόζη
  • 1 γεμάτη κουταλιά σούπας αλεύρι ολικής αλέσεως (προαιρετικά, λόγω των ινών που περιέχει. Σε τόσο μικρή ποσότητα το φούσκωμα του γλυκού δεν θα περιοριστεί αισθητά).

Εκτέλεση

  • Βάζουμε το φούρνο να προθερμαίνεται στους 170 βαθμούς.
  • Στο χυμό των 4 πορτοκαλιών ρίχνουμε τη φρουκτόζη και χτυπάμε για να διαλυθεί.
  • Σε δοχείο ανακατεύουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΝΗΣΤΕΙΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκα αλαδωτα, αλαδωτη πορτοκαλοπιτα, αλαδωτο ραβανι, ραβανι αλαδωτο, αλΑδωτο :-) ρεβάνι, πορτοκαλοπιτα αλαδωτη, sintages gia rabani, ραβανι πρωινο

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading