Πλεξούδα με φέτα, ελιά και πιπεριά

19 Φεβρουαρίου 2012
By

Ελληνικό Πρωινό σε εξέλιξη

Είναι πολύ ωραίο να γνωρίζεις πως σχεδόν όλα αυτά που θα βρεθούν μπροστά σου στο πρωινό ενός ξενοδοχείου έχουν παρασκευαστεί στην κουζίνα του και σε περιμένουν ολόφρεσκα και λαχταριστά να τα γευτείς. Πρόσφατα μείναμε στο ξενοδοχείο Ganimede στο Γαλαξίδι, οι ιδιοκτήτες του οποίου με καθοδήγηση του πρώην ιδιοκτήτη του Bruno, αλλά με εξυπνάδα και μεράκι δημιουργήσανε μια συνολικά προσεγμένη και ευχάριστη διαμονή δίνοντας έμφαση στο πλούσιο, σπιτικό πρωινό τους προωθώντας και διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ξενοδοχείο τους. Nα λες ξενοδοχείο Ganimede και να σου ‘ρχεται κατευθείαν στο νου πλούσιο σπιτικό πρωινό με εξαιρετικές πρώτες ύλες και παρασκευάσματα με την ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: delightful area


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.