Πιπερόπιτα η εύκολη !!

21 Νοεμβρίου 2012
By

Aυτή η πίτα είναι πολύ απλή. Πιο απλή δεν έχει.
Tην έχω κάνει από το καλοκαίρι και όλο λέω να την βάλω και όλο κάτι άλλο της παίρνει τη θέση. Τώρα ήρθε η ώρα της λοιπόν.

Πιπερόπιτα με λίγα υλικά. Γιατί αυγά πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Φέτα επίσης, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Όλο και κάποια πιπεριά έχει μείνει στο ψυγείο. Και αν δεν υπάρχει εύκολα μπορούμε να τις βρουμε.
Ε αν έχετε και φύλλο κρούστας ακόμα καλύτερα. Αυτή η πίτα δεν έχει πολλές απαιτήσεις.
Γίνεται εύκολα και γρήγορα. Τρώγεται ευχάριστα και είναι πεντανόστιμη.Πιπερόπιτα

Υλικά

Φύλλο κρούστας
4 πιπεριές κέρατο
200-250 γρ. φέτα
2 αυγά
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Μαγειρική(&)Τέχνη!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πιπεροπιτα με φυλλο κρουστας, περιοδικα μαγειρικης, πιπεροπιτα με χωριατικο φυλλο, ευκολη πιπεροπιτα, πιπεροπιτα με σπιτικο φυλλο, ευκολη πιπεροπιτα χωρις φυλλο, πιπεροπιτα της αργυρως μπαρμπαριγου με σφολιατα και 3 αυγα, πιπεροπιτα με σφολιατα αλφα αργυρω, πιπεροπιτα της αργυρως μπαρμπαριγου με σφολιατα και 3 αυγα τα υλικα, πιπεροπιτα χωριατικη ευκολη, σπιτική τυρόπιτα με κρουστα, πιπεροπιτα χωρις φυλλο βιντεο, πιπεροπιτα χωρις φυλλο καλλιδης, πιπεροπιτα συνταγες, πιπεροπιτα χωρις ντοματα, πιπεροπιτα με φυλλο σφολιατας, ευκολες συνταγες με φυλλο κρουστας, μπαρμπαριγου πιπεροπιτα φλωρινης με σφολιατα, νηστισιμη πιπεροπιτα αργυρω, πιπεροπιτα αργυρω με μπεσαμελ, ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ ΥΛΙΚΑ, πιπεροπιτα με μπεσαμελ χωρις φυλλο, alfa ΄φύλλα συνταγές, πιπεροπιτα με φυλλο κρουστας συνταγη, συνταγη πιπεροπιτα με χωριατικο της αλεξανδρας

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading