Πιπερόπιτα η εύκολη !!

21 Νοεμβρίου 2012
By

Aυτή η πίτα είναι πολύ απλή. Πιο απλή δεν έχει.
Tην έχω κάνει από το καλοκαίρι και όλο λέω να την βάλω και όλο κάτι άλλο της παίρνει τη θέση. Τώρα ήρθε η ώρα της λοιπόν.

Πιπερόπιτα με λίγα υλικά. Γιατί αυγά πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Φέτα επίσης, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Όλο και κάποια πιπεριά έχει μείνει στο ψυγείο. Και αν δεν υπάρχει εύκολα μπορούμε να τις βρουμε.
Ε αν έχετε και φύλλο κρούστας ακόμα καλύτερα. Αυτή η πίτα δεν έχει πολλές απαιτήσεις.
Γίνεται εύκολα και γρήγορα. Τρώγεται ευχάριστα και είναι πεντανόστιμη.Πιπερόπιτα

Υλικά

Φύλλο κρούστας
4 πιπεριές κέρατο
200-250 γρ. φέτα
2 αυγά
...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Μαγειρική(&)Τέχνη!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πιπεροπιτα με φυλλο κρουστας, περιοδικα μαγειρικης, πιπεροπιτα με χωριατικο φυλλο, ευκολη πιπεροπιτα, πιπεροπιτα με σπιτικο φυλλο, ευκολη πιπεροπιτα χωρις φυλλο, πιπεροπιτα με φυλλο σφολιατας, πιπεροπιτα με σφολιατα αλφα αργυρω, πιπεροπιτα της αργυρως μπαρμπαριγου με σφολιατα και 3 αυγα τα υλικα, πιπεροπιτα της αργυρως μπαρμπαριγου με σφολιατα και 3 αυγα, πιπεροπιτα χωριατικη ευκολη, πιπεροπιτα φλωρινης μπαρμπαριγου, πιπεροπιτα χωρις ντοματα, πιπεροπιτα χωρις φυλλο βιντεο, πιπεροπιτα χωρις φυλλο καλλιδης, σπιτική τυρόπιτα με κρουστα, alfa ΄φύλλα συνταγές, πιπεροπιτα συνταγες, πιπεροπιτα με φυλλο κρουστας συνταγη, πιπεροπιτα με μπεσαμελ χωρις φυλλο, ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ ΥΛΙΚΑ, πιπεροπιτα αργυρω με μπεσαμελ, νηστισιμη πιπεροπιτα αργυρω, μπαρμπαριγου πιπεροπιτα φλωρινης με σφολιατα, ευκολες συνταγες με φυλλο κρουστας, συνταγη πιπεροπιτα με χωριατικο της αλεξανδρας

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading