Πιλάφι σπυρωτό με λαχανικά

3 Οκτωβρίου 2012
By
Ένα από τα αγαπημένα πιάτα των παιδιών μου, συνοδεύει εύκολα κρεατικά, στέκεται όμως και μόνο του με την προσθήκη λίγου τυριού και κρέμας γάλακτος για να χαρακτηρισθεί ριζότο. Η αναλογία ρυζιού νερού και το σιγανό βράσιμο δίνουν πιλάφι σπυρωτό. Το εστραγκόν που έβαλα(σημειωτέον λατρεύω το άρωμά του) είναι καινούργιο απόκτημα (αγόρασα φυτό σε γλαστράκι) και όπου βρω το βάζω

Υλικά

1 ποτήρι ρύζι κίτρινο (μπλου μπόνετ)
2 ποτήρια νερό
10-12 μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
2 φλιτζάνια κατεψυγμένα λαχανικά
αλάτι - πιπέρι - τζίντζερ - τσίλι
λίγα φυλλαράκια φρέσκο εστραγκόν
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε στο λάδι τα μανιτάρια
 και στη συνέχεια ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Να λείπει το ... βύσσινο!


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ρυζι σπυρωτο αργυρω, ρυζι σπυρωτο με λαχανικα, πιλαφι σπυρωτο, pilafi me laxanika, πιλαφι σπυρωτο αργυρω, πιλαφι για τραπεζι, laxanika me ryzi akhs petretzikhs, SYNTAGES ME LAXANIKA, μπονετ μανιταρια, ρυζι σπυρωτο αργυρως, spiroto rizi, ρυζι πιλαφι σπυρωτο, ρυζι πιλαφι με λαχανικα, ρυζι μπονετ μανιταρια, ρυζι μπλου μπονετ μαγειρική, ριζοτο με μπονετ, spiroto ryZi, πιλαφι με μανιταρια, syntages-rizi, αναλογια νερου ρυζιου, νοστιμο σπυρωτο ρυζι πιλαφι, μπονετ ρυζι φαγητα, πιλαφι με λαχανικα

Tags:

Comments are closed.