Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη, πηχτη μπαρμπαριγου, πατσας πηχτη, πηχτη χοιρινη, πηχτη μοσχαρι, Πηχτή συνταγή, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, πηχτη γουρουνοκεφαλη, πυχτη, πυχτη συνταγη, πηχτη απο γουρουνοκεφαλη, πηχτη αργυρως, ΧΟΙΡΙΝΗ ΚΕΦΑΛΗ ΠΗΧΤΗ, πηχτη πατσας, ΠΥΧΤΗ ΧΟΙΡΙΝΟ, πατσα λεμονατος αργυρω μπαρμπαριγου, γουρουνοκεφαλη, πατσας χοιρινος κεφαλι αργυρω, μαγειρικη πηχτη αργυρως μπαρμπαριγου, κεφαλι χοιρηνο, γουρουνοκεφαλη σουπα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ Η ΠΗΧΤΗ, συνταγη για πηχτες φακες, χοιρινα ποδια συνταγες, γουρουνοκεφαλη πατσας, χοιρινο κεφαλη συνταγη, χοιρινο κεφαλι πυχτη, χοιρινο κοτσι πηχτη, χοιρινο πηκτη αργυρω, χοιρινο ποδι πατσας, ποδια χοιρινα πατσας, ποδια σουπα αργυρω, πηχτη αργυρω, πατσας ποδι χοιρινο, πατσας πηχτη αργυρω, πηχτή μαμαλακης, πηχτη με γουρουνοκεφαλη, πατσας με χοιρινο κεφαλι και ποδια, πατσας με χοιρινο κεφάλι

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας