Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη, πηχτη χοιρινη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, χοιρινη πηχτη, πηχτη μοσχαρι, πηχτη απο χοιρινο, χοιρινο κοτσι πηχτη, Πηχτή συνταγή, συνταγη πηχτη χοιρινο, πυχτη απο χοιρινο, πατσας με κοτσι, πατσας χοιρινος συνταγη, πατσας απο ποδι χοιρινο μοσχαρι, πηχτη με μοσχαρι, πηχτη χοιρινου, συνταγη για ποδι χοιρινο, πηχτη χοιρινο κεφαλι, συνταγες πατσα χοιρινο ποδι, ΠΥΧΤΗ, patsa me xoipina podarakia, χοιρινά πόδια-, μαγειρικη πηχτη, πατσας στη χυτρα, χοιρινο ποδι σουπα, χοιρινο κεφαλι πηχτη, πυχτη κεφαλη, ΠΥΧΤΗ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ, χοιρινη κεφαλη συνταγη, συνταγη με πηχτη, σουπα μοσχαρι συνταγη πηχτη, σουπα πηχτη με χοιρινο, φακες στη χυτρα πηχτες, χειρινο κοτσι, Συνταγες πυχτη, χειρινα ποδια πατσας, συνταγη για πατσα με χοιρινό κοτσι, συνταγη για ποδι χειρινο, χοιρινο ποδι

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading