Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη χοιρινη, πηχτη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, χοιρινη πηχτη, πηχτη απο χοιρινο, χοιρινο κοτσι πηχτη, πηχτη μοσχαρι, Πηχτή συνταγή, συνταγη πηχτη χοιρινο, πυχτη απο χοιρινο, πατσας με κοτσι, πατσας χοιρινος συνταγη, χοιρινη κεφαλη, πυχτη μαγειρικη, πατσας απο ποδι χοιρινο μοσχαρι, ΠΗΧΤΗ ΠΑΤΣΑΣ, συνταγη για ποδι χοιρινο, χοιρινη πατσα, χοιρινα ποδια, πηχτη χοιρινο κεφαλι, ΠΥΧΤΗ, συνταγες πατσα χοιρινο ποδι, χοιρινά πόδια-, πηχτη με μοσχαρι, patsa me xoipina podarakia, πατσας στη χυτρα, πηχτη με χοιρινο και μοσχαρι, φαγητο πηχτη, συνταγη χοιρινοσ πατσασ, κοτσι μοσχαρισιο σκορδο πατσα, συνταγη πηχτη, συνταγη για ποδι χειρινο, συνταγη για πατσα με χοιρινό κοτσι, φακες στη χυτρα πηχτες, χειρινα ποδια πατσας, πηχτη με χοιρινο κεφαλη, κεφαλι χοιρινο βραστο, ευκολη συνταγη για πατσα

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading