Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη χοιρινη, πηχτη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, πηχτη απο χοιρινο, χοιρινη πηχτη, χοιρινο κοτσι πηχτη, πηχτη μοσχαρι, Πηχτή συνταγή, πατσας με κοτσι, πυχτη απο χοιρινο, συνταγη πηχτη χοιρινο, πατσας απο ποδι χοιρινο μοσχαρι, πυχτη μαγειρικη, χοιρινη κεφαλη, πατσας χοιρινος συνταγη, ΠΗΧΤΗ ΠΑΤΣΑΣ, χοιρινη πατσα, συνταγες πατσα χοιρινο ποδι, χοιρινά πόδια-, πηχτη χοιρινο κεφαλι, συνταγη για ποδι χοιρινο, χοιρινα ποδια, πατσα χοιρινο, πηχτη με μοσχαρι, πατσας στη χυτρα, patsa me xoipina podarakia, πηχτη με χοιρινο και μοσχαρι, κοτσι μοσχαρισιο σκορδο πατσα, συνταγη πηχτη, συνταγη για ποδι χειρινο, μαγειρευοντας φακες πηχτες, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΗΧΤΗ, συνταγη χοιρινοσ πατσασ, φαγητο πηχτη, πηχτη με ποδαρακια, κεφαλι χοιρινο βραστο, ευκολη συνταγη για πατσα, pixti fagito

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading