Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη, πηχτη χοιρινη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη μοσχαρι, πηχτη χοιρινο, χοιρινη πηχτη, Πηχτή συνταγή, πηχτη απο χοιρινο, χοιρινο κοτσι πηχτη, πατσας με κοτσι, συνταγη πηχτη χοιρινο, πυχτη απο χοιρινο, πατσας χοιρινος συνταγη, πηχτη με μοσχαρι, πατσας απο ποδι χοιρινο μοσχαρι, patsa me xoipina podarakia, πηχτη χοιρινο κεφαλι, συνταγη για ποδι χοιρινο, πηχτη χοιρινου, πηχτη μαμαλακης, μαγειρικη πηχτη, ποδια χοιρινα πατσα, ΠΑΤΣΑς ΚΕΦΑΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΠΥΧΤΗ, πατσας στη χυτρα, www pihti xoirino, σουπα μοσχαρι συνταγη πηχτη, χοιρινο ποδι σουπα, χοιρινο ποδι, Συνταγες πυχτη, συνταγη για πατσα με χοιρινό κοτσι, χοιρινο κεφαλι πηχτη, συνταγη για ποδι χειρινο, χοιρινη κεφαλη συνταγη, συνταγη με πηχτη, χειρινο κοτσι, χειρινα ποδια πατσας, φακες στη χυτρα πηχτες, πυχτη κεφαλη

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading