Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη, πηχτη χοιρινη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη μοσχαρι, πηχτη χοιρινο, Πηχτή συνταγή, χοιρινη πηχτη, ποδια χοιρινα πατσα, πατσας ροδιτικος, πηχτη με μοσχαρι, www pihti xoirino, πηχτη μαμαλακης, ΠΥΧΤΗ, μαγειρικη πηχτη, πηχτη χοιρινου, ΠΑΤΣΑς ΚΕΦΑΛΙ ΧΟΙΡΙΝΟ, Συνταγες πυχτη, συνταγη για πατσα με χοιρινό κοτσι, patsas pixti, συνταγη για πατσα χοιρινο κεφαλι, συνταγη με πηχτη, φακες πηχτες χυτρα, χειρινα ποδια πατσας, χειρινο κοτσι, χοιρινο κεφαλι πηχτη, χοιρινο ποδι, συνταγες για πατσα και πηχτη, σουπα μοσχαρι συνταγη πηχτη, ελαφρώς πηχτή φακή στη χύτρα, κότσι πατσας, πατσάς πηχτη με μοσχαρίσια κότσια, πατσας ποδια χοιρινα, πατσας χοιρινος κεφαλι και ποδια, πατσαςκεφαληχοιρινο, πηχτη απο κεφαλι χοιρινου απο Αργυρω μπαρμπαριγου, πηχτη πατσα, πηχτη φαγητο, πόδια χοιρινά, χοιρινο ποδι σουπα

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading