Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη χοιρινη, πηχτη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, χοιρινη πηχτη, πηχτη απο χοιρινο, χοιρινο κοτσι πηχτη, Πηχτή συνταγή, πηχτη μοσχαρι, συνταγη πηχτη χοιρινο, πατσας με κοτσι, πυχτη απο χοιρινο, πατσας χοιρινος συνταγη, πυχτη μαγειρικη, πατσας απο ποδι χοιρινο μοσχαρι, χοιρινη κεφαλη, ΠΥΧΤΗ, συνταγες πατσα χοιρινο ποδι, χοιρινα ποδια, συνταγη για ποδι χοιρινο, πηχτη με μοσχαρι, μαγειρικη πηχτη, χοιρινά πόδια-, πηχτη χοιρινο κεφαλι, πατσας στη χυτρα, patsa me xoipina podarakia, Συνταγες πυχτη, χοιρινη κεφαλη συνταγη, συνταγη για πατσα με χοιρινό κοτσι, χοιρινο ποδι, συνταγη για ποδι χειρινο, χοιρινο κεφαλι πηχτη, φακες στη χυτρα πηχτες, συνταγη πηχτη, συνταγη με πηχτη, χειρινο κοτσι, χειρινα ποδια πατσας, φαγητο πηχτη, σουπα πηχτη με χοιρινο

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading