Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη χοιρινη, πηχτη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, χοιρινη πηχτη, πηχτη απο χοιρινο, χοιρινο κοτσι πηχτη, πηχτη μοσχαρι, Πηχτή συνταγή, πυχτη απο χοιρινο, πατσας με κοτσι, συνταγη πηχτη χοιρινο, πυχτη μαγειρικη, χοιρινη κεφαλη, πατσας χοιρινος συνταγη, πατσας απο ποδι χοιρινο μοσχαρι, χοιρινα ποδια, συνταγη για ποδι χοιρινο, χοιρινά πόδια-, συνταγες πατσα χοιρινο ποδι, χοιρινη πατσα, πηχτη χοιρινο κεφαλι, ΠΗΧΤΗ ΠΑΤΣΑΣ, ΠΥΧΤΗ, πατσα χοιρινο, πατσας στη χυτρα, πηχτη με μοσχαρι, patsa me xoipina podarakia, Κότσι χοιρινό πηχτη, συνταγη πηχτη, κοτσι μοσχαρισιο σκορδο πατσα, συνταγη χοιρινοσ πατσασ, φαγητο πηχτη, πηχτη με χοιρινο κεφαλη, φακες στη χυτρα πηχτες, πηχτη χοιρινη με κεφαλι, κεφαλι χοιρινο βραστο, ευκολη συνταγη για πατσα, χοιρινη κεφαλη συνταγη

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading