Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη, πηχτη χοιρινη, πατσας πηχτη, πηχτη μοσχαρι, πατσας χοιρινος, Πηχτή συνταγή, πηχτη χοιρινο, πηχτη γουρουνοκεφαλη, πηχτη μπαρμπαριγου, πατσας ροδιτικος, πυχτη, πυχτη αργυρω, ΠΥΧΤΗ ΧΟΙΡΙΝΟ, χοιρινο πηχτη, πηχτη απο γουρουνοκεφαλη, κεφάλι χοιρινο πηχτή, πατσα λεμονατος αργυρω μπαρμπαριγου, πηχτη αργυρω, κεφαλι χοιρηνο, πυχτη με χοιρινο, γουρουνοκεφαλη σουπα, συνταγες για γουρουνοκεφαλη, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ Η ΠΗΧΤΗ, συνταγη για πηχτες φακες, χοιρινο κεφαλη συνταγη, χοιρινο κεφαλι πυχτη, ποδια χοιρινο, ποδια χοιρινα πατσας, πατσας πηχτη αργυρω, πατσας με χοιρινο κεφαλι και ποδια, πηχτη μοσχαρισια, πατσας γουρουνοκεφαλη, πηχτη πατσα, πατσα στη χυτρα, μαγειρικη πηχτη αργυρως μπαρμπαριγου, πόδια μοσχαρίσια συνταγή, ποδια σουπα αργυρω, stntages gia pihti

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας