Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη χοιρινη, πηχτη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, χοιρινη πηχτη, πηχτη απο χοιρινο, χοιρινο κοτσι πηχτη, Πηχτή συνταγή, πηχτη μοσχαρι, πατσας με κοτσι, συνταγη πηχτη χοιρινο, πυχτη απο χοιρινο, πατσας χοιρινος συνταγη, πατσας απο ποδι χοιρινο μοσχαρι, χοιρινη κεφαλη, πυχτη μαγειρικη, συνταγη για ποδι χοιρινο, πηχτη χοιρινο κεφαλι, συνταγες πατσα χοιρινο ποδι, ΠΗΧΤΗ ΠΑΤΣΑΣ, πατσας στη χυτρα, ΠΥΧΤΗ, χοιρινά πόδια-, πηχτη με μοσχαρι, χοιρινη πατσα, patsa me xoipina podarakia, χοιρινα ποδια, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΗΧΤΗ, χοιρινο κεφαλι πηχτη, χοιρινο ποδι, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΑΡΚΑΔΙΑ, χοιρινη κεφαλη συνταγη, συνταγη για πατσα με χοιρινό κοτσι, φαγητο πηχτη, συνταγη για ποδι χειρινο, Κότσι χοιρινό πηχτη, συνταγη πηχτη, χειρινα ποδια πατσας, φακες στη χυτρα πηχτες

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading