Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη χοιρινη, πηχτη, πατσας πηχτη, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, χοιρινη πηχτη, πηχτη απο χοιρινο, χοιρινο κοτσι πηχτη, Πηχτή συνταγή, πηχτη μοσχαρι, πατσας με κοτσι, συνταγη πηχτη χοιρινο, πυχτη απο χοιρινο, πυχτη μαγειρικη, πατσας απο ποδι χοιρινο μοσχαρι, πατσας χοιρινος συνταγη, χοιρινη κεφαλη, χοιρινη πατσα, χοιρινά πόδια-, ΠΗΧΤΗ ΠΑΤΣΑΣ, χοιρινα ποδια, συνταγη για ποδι χοιρινο, συνταγες πατσα χοιρινο ποδι, πηχτη χοιρινο κεφαλι, ΠΥΧΤΗ, πατσας στη χυτρα, patsa me xoipina podarakia, πηχτη με μοσχαρι, πηχτη με χοιρινο και μοσχαρι, συνταγη χοιρινοσ πατσασ, κεφαλι χοιρινο βραστο, συνταγη πηχτη, κοτσι μοσχαρισιο σκορδο πατσα, Κότσι χοιρινό πηχτη, φαγητο πηχτη, φακες στη χυτρα πηχτες, πηχτη με χοιρινο κεφαλη, ευκολη συνταγη για πατσα, pixti fagito, χοιρινη κεφαλη συνταγη

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading