Πηχτή

7 Φεβρουαρίου 2012
By

Πηχτή

Υλικά 
1.5 κιλό χοιρινό
2 πόδια χοιρινά
1 κεφάλι σκόρδο
1/2 ποτήρι ξύδι
χυμό από 5 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε τα πόδια και τα βράζουμε στη χύτρα ταχύτητας για 1,5 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό από τα χοιρινά πόδια και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το κρέας γύρο από τα πόδια και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το ζωμό.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, προσθέτουμε το κρέας και το βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις ψηθεί το σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Ψιλοκόβουμε το κρέας και το προσθέτουμε μαζί με το ζωμό του στη κατσαρόλα με τα πόδια. Τα σιγοβράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά.
Καθαρίζουμε το κεφάλι σκόρδου και το χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το ξύδι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε στο μίγμα το λεμόνι και το περιχύνουμε στο κρέας. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται αλάτι και το αφήνουμε για 15 λεπτά ακόμα να σιγοβράσει. Μοιράζουμε τη πηχτή σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πηχτη, πηχτη χοιρινη, πατσας πηχτη, πηχτη μοσχαρι, Πηχτή συνταγή, πατσας χοιρινος, πηχτη χοιρινο, πηχτη μπαρμπαριγου, πηχτη γουρουνοκεφαλη, χοιρινο πηχτη, πηχτη απο γουρουνοκεφαλη, πυχτη, πατσα λεμονατος αργυρω μπαρμπαριγου, ΠΥΧΤΗ ΧΟΙΡΙΝΟ, πυχτη αργυρω, ποδια χοιρινα πατσας, ποδια σουπα αργυρω, χοιρινο ποδι πατσας, χοιρινο ποδι σουπα, χοιρινο κεφαλη συνταγη, χοιρινο κοτσι πηχτη, χοιρινο κεφαλι πυχτη, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ Η ΠΗΧΤΗ, συνταγη για πηχτες φακες, χοιρινα ποδια συνταγες, πυχτη με χοιρινο, ποδι μοσχαρι πηχτη, πηχτη πατσα, γουρουνοκεφαλη σουπα, κεφαλι χοιρηνο, μαγειρικη πηχτη αργυρως μπαρμπαριγου, πατσα στη χυτρα, πατσας γουρουνοκεφαλη, πατσας με κοτσι, πατσας με χοιρινο κεφαλι και ποδια, γουρουνοκεφαλη, πατσας πηχτη αργυρω, πατσας χοιρινος κεφαλι αργυρω, πηχτη με γουρουνοκεφαλη, πηχτη μοσχαρισια

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας