Πατατοσαλάτα η κλασσική

18 Νοεμβρίου 2012
By
ΥΛΙΚΑ:
4-5 μέτριες πατάτες βρασμένες και ψιλοκομμένες ( εγώ χρησιμοποιώ την χύτρα και τις βράζω με την φλούδα τους για 15-16 λεπτά)
1 κούπα μαιντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλικομμένο
αλάτι ,πιπέρι
3 κουτ της σούπας ξύδι
χυμό από μισό λεμόνι
5-6 κουτ της σούπας ελαιόλαδο
μαγιονέζα όση χρειαστεί για να καλύψουμε την επιφάνεια του πιάτου μας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός της μαγιονέζας, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ανάλογα με τα γούστα μας κάποιο από τα υλικά μας. Στο τέλος προσθέτουμε την μαγιονέζα, βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον  μία ώρα, σκεπάζουμε με μεμβράνη.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πατατοσαλατα κλασικη, πατατοσαλατα με φρεσκο κρεμμυδακι, πατατοσαλάτα αργυρώ μπαρμπαρίγου, πατατοσαλατα μαγιονεζα χωρισ κρεμα γαλακτοσ, κλασικη πατατοσαλατα, patatosalata me magioneza, patatosalata argyro, πατατοσαλατα μπαρμπαριγου, πατατοσαλατα συνταγη κλασικη, βραστη πατατοσαλατα, πατατοσαλατα με φρεσκο κρεμμυδακι και λεμονι, πατατοσαλατα κλασικη συνταγη, patatosalata klasiki, klasiki patatosalata, πατατοσαλάτα με φρέσκια ρίγανη, πατατοσαλατα με αυγα και φρεσκο κρεμμυδι, πατατοσαλατα μπαρμπαριγου συνταγη, πατατοσαλατα βεφας με μαγιονεζα, πατατοσαλατα αργυρω με αυγα, πατατοσαλατα αργυρω gr, μπαρμπαριγουπατατοσαλατα, sintages gia patatosalata, patatosalata της αργυρως, patatosalata me lemoni, argiro gr patatosalata

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading