Πατατοσαλάτα η κλασσική

18 Νοεμβρίου 2012
By
ΥΛΙΚΑ:
4-5 μέτριες πατάτες βρασμένες και ψιλοκομμένες ( εγώ χρησιμοποιώ την χύτρα και τις βράζω με την φλούδα τους για 15-16 λεπτά)
1 κούπα μαιντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλικομμένο
αλάτι ,πιπέρι
3 κουτ της σούπας ξύδι
χυμό από μισό λεμόνι
5-6 κουτ της σούπας ελαιόλαδο
μαγιονέζα όση χρειαστεί για να καλύψουμε την επιφάνεια του πιάτου μας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός της μαγιονέζας, δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ανάλογα με τα γούστα μας κάποιο από τα υλικά μας. Στο τέλος προσθέτουμε την μαγιονέζα, βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον  μία ώρα, σκεπάζουμε με μεμβράνη.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πατατοσαλατα κλασικη, πατατοσαλατα με φρεσκο κρεμμυδακι, κλασικη πατατοσαλατα, πατατοσαλάτα αργυρώ μπαρμπαρίγου, πατατοσαλατα μαγιονεζα χωρισ κρεμα γαλακτοσ, patatosalata me magioneza, patatosalata argyro, πατατοσαλατα κλασικη αργυρω, πατατοσαλατα με μαγιονεζα και καπαρι, πατατοσαλατα κλασικη ελληνικη, πατατοσαλάτα δροσερή συνταγή από την αργυρώ, καλυτερη πατατοσαλατα, patatosalata argiri

Comments are closed.