Πατατοκροκέτες με φέτα

9 Απριλίου 2012
By

Υλικά

1 κουτί πουρέ πατάτας

1 ½ φλ. Νερό

½ φλ. γάλα εβαπορέ

1κ.γλ. κοφτό αλάτι

1 κ.γλ. βούτυρο

½ φλ. τυρί φέτα τριμμένο

2 αυγά

Μαϊντανό

Πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλεύρι, γαλέτα, λάδι ραφινέ

Εκτέλεση

Βράζετε το νερό με το γάλα και το αλάτι. Το αδειάζετε σε γυάλινο μπωλ και προσθέτετε το βούτυρο.

Ρίχνετε τον πουρέ και ανακατεύετε αργά με ξύλινο κουτάλι. Προσθέτετε το τυρί και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, τα κροκάδια των αυγών, λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο και πιπέρι.

Πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα αλευρώνετε. Προσθέτετε στα ασπράδια ένα κουταλάκι λάδι και τα χτυπάτε ελαφρά.

Βουτάτε τα μπαλάκια ένα-ένα στο ασπράδι, τα σηκώνετε με πηρούνι, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , ,

Comments are closed.