Πατάτες φούρνου

6 Νοεμβρίου 2011
By
Υλικά...1 ½ κιλό πατάτες, 300 γρ. τυρί 2 ειδών (edam, gouda) χοντροκομμένο, 2 φλιτζάνια μπεσαμέλ, 2 χοντρές φέτες ζαμπόν κομμένες σε κύβους, αλάτι, πιπέρι, ηλιέλαιο για τηγάνισμα. 





Εκτέλεση… Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε λεπτές στρογγυλές φέτες. Τις τηγανίζετε και τις στρώνετε σε πυρέξ. Ανάμεσά τους βάζετε το ζαμπόν. Ετοιμάζετε την κρέμα τυριών ως εξής: Στην κρέμα μπεσαμέλ προσθέτετε το τυρί, αλάτι, πιπέρι και αφήνετε να βράσει για 1-2’, ανακατεύοντας με σύρμα. Απλώνετε την κρέμα τυριών ομοιόμορφα πάνω στις πατάτες. Ψήνετε για 25-30’ σε μέτριο φούρνο και το σερβίρετε ζεστό. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Τα σχόλια σας