Πασχαλινά Κουλουράκια χωρίς αμμωνία

10 Απριλίου 2012
By

Υλικά

300 γρ. βούτυρο μαλακό
200 ml λάδι (σπορέλαιο )
5 αυγά
1 αυγό χτυπημένο για το άλειμμα
4 βανίλιες
550 γρ. ζάχαρη
100 ml γάλα
2 ½ κ. σούπας baking powder
1 κιλό και 250 γρ. (1250 γρ.)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με τις βανίλιες.
Σε ένα άλλο  μπολ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το λάδι και το γάλα. Τα χτυπάμε και προσθέτουμε στο μίγμα τα χτυπημένα αυγά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder και το προσθέτουμε σταδιακά ενώ ζυμώνουμε στο μίγμα. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.

Πλάθουμε τα κουλουράκια ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πασχαλινα κουλουρακια ακης πετρετζικης, πασχαλινα κουλουράκια χωρίς αμμωνία παρλιάρος, κολουρακια χωρις αμμωνια με λάδι Παρλιαρος, κουλουργια αμμωνιας ακης πετρετζηκης, πασχαλινα κουλουρακια χωρις αμμωνια με ελαιολαδο παρλιαρος, πασχαλινα κουλουργια

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading