ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ

19 Νοεμβρίου 2012
By
Υλικά για 6 άτομα 

  • 6 φύλλα κρούστας 
  • έ.π. ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων 
  • 24 φέτες κασέρι, πικάντικο
  • 4 ντομάτες μέτριες, ξεφλουδισμένες, σε λεπτές φέτες 
  • 24 φέτες παστουρμά, χωρίς το τσιμένι 

Εκτέλεση 
Κόβουμε τα φύλλα στη μέση από τη φαρδιά πλευρά. Λαδώνουμε κάθε φύλλο και τοποθετούμε 2 φέτες κασέρι, 3-4 φέτες ντομάτα και 2 φέτες παστουρμά στο κάτω μέρος του φύλλου. 

Διπλώνουμε τη βάση του φύλλου καλύπτοντας τα υλικά και κατόπιν κλείνουμε τα πλαϊνά του προς τα μέσα. Συνεχίζουμε το δίπλωμα μέχρι το τέλος του φύλλου, φτιάχνοντας έναν  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ;


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παστουρμαδοπιτα βεφα, παστουρμαδόπιττα, παστουρμαδοπιτα με γιουφκα, παστουρμαδοπιτα με φυλλο κρουστας, παστρουμαδοπιτα αργυρως, συνταγες για παστουρμαδοπιτα, παστουρμαδοπιτα με ντοματα φρεσκια, πολιτικοσ γιουφκασ αργυρω μπαρμπαριγου, ΠΑΣΤΡΟΥΜΑΔΟΠΙΤΑ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ, συνταγες για παστουρμαδοπιττα, syndagew gia pastoyrmadopita, παστουρμαδοπιττα αργυρως μπαρμπαριγου, παστουρμαδοπιταμε με φυλλο, παστουρμαδοπιτα χωρις ντοματα, η καλυτερη παστουρμαδοπιτα, Αργυρω παστουρμαδοπιττα, το καλυτερο κασερι για παστουρμαδοπιτα

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading