Παστιτσάδα Κερκυραϊκή ! ! !

15 Σεπτεμβρίου 2012
By
Καταπληκτικό παραδοσιακό φαγάκι απ' την Κέρκυρα...
Πρώτη φορά το έφτιαξα και έμειναν όλοι...άφωνοι απ' το αποτέλεσμα!!!!

Το φαγητό αυτό γίνεται είτε με κότα είτε με μοσχαράκι.
Προσωπικά για πρακτικούς λόγους επέλεξα κότα και μάλιστα "κοπανάκια"΄...




Υλικά (για 3 άτομα)

  • 6 κοπανάκια κοτόπουλο
  • 2/3 φλιτζ.ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλη ντομάτα περασμένη στον τρίφτη
  • 1 πυραμίδα πελτές ντομάτας
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι -//-  -//-
  • 3 σκελίδες σκόρδο (οι 2 τριμμένες και η άλλη ολόκληρη)
  • 1 ποτηράκι κόκκινο γλυκό κρασί
  • 3 κόκκοι μπαχάρι
  • 1 ξυλοκανέλα
  • ελάχιστο κύμινο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 3 κουτ.γλ. ζάχαρη
  • 1 πακέτο χοντρά μακαρόνια (Νο3 του παστίτσιου)
  • κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση:

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι Λιχουδιές της Μαριφάνης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παστιτσαδα αργυρω, κερκυραικη παστιτσαδα με μοσχαρι, kerkiraiki pastitsada, κοκορας παστιτσαδα, λαζαρου κοκορας παστιτσαδα, παστιτσαδα κερκυραικη, παστιτσαδα λαζαρου

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading