Παρταλόπιτα

14 Νοεμβρίου 2012
By
Παρτάλι λέμε το ύφασμα που δεν κάνει για ράψιμο και είναι ασύμμετρα κομμένο. Έτσι και στην συγκεκριμένη πίτα βάζουμε τα φύλλα ασύμμετρα στο ταψί και περιχύνουμε τη γέμιση. Το όνομά της μπορεί να μη μας γεμίζει το μάτι η γεύση της όμως.... μας αλλάζει τη γνώμη!
Υλικά:
  • 1 πακέτο φύλλα κρούστας (μόνο με αυτά γίνεται καλή)
  • 8 αυγά
  • 800 ml γάλα 
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 500 γρ. τυρί φέτα τριμμένη με τα δάχτυλα
  • Ελαιόλαδο για το ταψί και για ψέλασμα των φύλλων
  • λίγο αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δείτε πώς τη φτιάχνουμε με φωτογραφίες: Μαζεύουμε το κάθε φύλλο έτσι όπως φαίνεται στη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η απόλαυση της βρώσης....


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

partalopita, παρταλόπιτα, parcalopita, partalopita glykia, glikia partalopitta, παρταλοπιτα με τυρια, παρταλοπιτα γλυκια, partalopitta, partalopita glikia, παρταλοπιτα-γαλακτομπουρεκο

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading