ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ

14 Δεκεμβρίου 2012
By
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 1 κιλό χοιρινό σε μερίδες
  • 1 κιλό σέλινο με τα φύλλα του
  • 1 σελινόριζα μικρή
  • 4 φρέσκα κρεμμύδια
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 2 καρότα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο Αλτις
για το αβγολέμονο:
  • 2 αβγά
  • 2 λεμόνια
  • λίγο αλεύρι
  • λίγο ζωμό από το βραστό μας
Εκτέλεση
Κόβουμε το σέλινο και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Το σκεπάζουμε με νερό και το αφήνουμε να αχνίσει.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κύβους τα καρότα. Κόβουμε μια φέτα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ;


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πως καθαριζουμε το σελινο, χοιρινο με σελινο παραδοσιακο, ακης πετρετζικης σελινοριζα, πως είναι το σελινο, πως καθαριζουμε σελινο, πρασα πωσ καθαριζονται, πως να καθαρισουμε της μικρες πατατες, στο χοιρινο με σελερι πως κοβουμε το σελερι, συνταγη χοιρινο με σελινοριζα εκτελεσης, πωσ κοβουμε το σελινο

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading