ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ

14 Δεκεμβρίου 2012
By
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 1 κιλό χοιρινό σε μερίδες
  • 1 κιλό σέλινο με τα φύλλα του
  • 1 σελινόριζα μικρή
  • 4 φρέσκα κρεμμύδια
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 2 καρότα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο Αλτις
για το αβγολέμονο:
  • 2 αβγά
  • 2 λεμόνια
  • λίγο αλεύρι
  • λίγο ζωμό από το βραστό μας
Εκτέλεση
Κόβουμε το σέλινο και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Το σκεπάζουμε με νερό και το αφήνουμε να αχνίσει.
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κύβους τα καρότα. Κόβουμε μια φέτα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ;


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πως καθαριζουμε το σελινο, κοτοπουλο με σελινο πετρετζικης, πως καθαριζεται το σελινο, πως καθαριζω σελερι, πως καθαριζω το σελερι, πως καθαριζω σελινο απο την αργυρω, πως καθαριζουμε το σελινο ακης, πως καθαριζουμε τη σελινοριζα, πως καθαριζει ο ακης το σελερι, χοιρινο με σελινο πετρετζικησ

Tags: , , ,

Comments are closed.