ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΦΡΙΔΗΣ

21 Φεβρουαρίου 2013
By
    ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ''ΚΑΓΙΑΝΑΣ'' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ
  • - 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ
  • - 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • - 2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
  • - 5 ΑΒΓΑ
  • - 5 ΜΕΤΡΙΕΣ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ
  • - 100 ΜΙΛΙΛΙΤΡΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
  • - 50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
  • - 150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΥΡΙ  ΦΕΤΑ ''ΣΦΕΛΑ'' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
- ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: food book


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παραδοσιακες συνταγες μεσσηνιας, τοματοσουπα πωσ φτιαχνεται, φαγιτα παραδοσιακά μεσσηνίας, kagianas-akhs, καγιανας μεσσηνιας, καγιανας παραδοσιακός, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΓΙΑΝΑΣ, κρεμμυδια μεσσηνιας, καγιανας παραδοσιακος τυρι, καγιανας παραδοσιακος με φετα, kagianas manis tis giagias

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading