ΠΑΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

11 Αυγούστου 2011
By


Τι θα χρειαστούμε:

2 φιλέτα στήθος πάπιας
100γρ. φρέσκο βούτυρο
Τη σάρκα από 4 πορτοκάλια
Το ξύσμα της φλούδας από 4 πορτοκάλια
250γρ. χυμό πορτοκαλιού
150γρ. κόκκινο κρασί
1 κύβο ζωμό πουλερικών λυωμένο σε 200γρ. νερού
2 κ.σ. μέλι
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι

Πως το κάνουμε:

Αλατοπιπερώνουμε τα 2 φιλέτα, τα τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.
Τα τηγανίζουμε σε φρέσκο βούτυρο για 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσέχουμε να μην καεί το βούτυρο.
Αφαιρούμε την πάπια και ρίχνουμε στο τηγάνι τα πορτοκάλια, το ξύσμα, το χυμό, το κρασί, το ζωμό και το μέλι. Μόλις πάρει βράσει βάζουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παπια πεκίνου συνταγή, παπια πεκινου με πορτοκαλι, Παπια στο φουρνο, συνταγη παπιας, παπια με πορτοκαλι μαμαλακης, νοστιμη παπια με πορτοκαλι, συνταγη παπια πορτοκαλι, συνταγες παπια, σαλτσα για παπια, συνταγες φιλετο παπιας, συνταγη για παπια φιλετο, papia sintagi mamalakis, συνταγη παπιας με πορτοκαλι, συνταγιες για παπια, πορτοκαλι παπια, παπιαστον φουρνοτηςαργυρος, παπια ψητη μαμαλακης, παπια μαγειρεμα, παπια μαμαλακη, παπια με πορτοκαλι στο φουρνο, παπια πορτοκαλι στο φουρνο, παπια στηθος, παπια συνταγες αργυρως, παπια συνταγη λεμονατη, παπια ψητη αργυρως, φιλετο παπιας με σαλτσα πορτοκαλι

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading