ΠΑΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

11 Αυγούστου 2011
By


Τι θα χρειαστούμε:

2 φιλέτα στήθος πάπιας
100γρ. φρέσκο βούτυρο
Τη σάρκα από 4 πορτοκάλια
Το ξύσμα της φλούδας από 4 πορτοκάλια
250γρ. χυμό πορτοκαλιού
150γρ. κόκκινο κρασί
1 κύβο ζωμό πουλερικών λυωμένο σε 200γρ. νερού
2 κ.σ. μέλι
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι

Πως το κάνουμε:

Αλατοπιπερώνουμε τα 2 φιλέτα, τα τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.
Τα τηγανίζουμε σε φρέσκο βούτυρο για 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσέχουμε να μην καεί το βούτυρο.
Αφαιρούμε την πάπια και ρίχνουμε στο τηγάνι τα πορτοκάλια, το ξύσμα, το χυμό, το κρασί, το ζωμό και το μέλι. Μόλις πάρει βράσει βάζουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παπια πεκίνου συνταγή, παπια πεκινου με πορτοκαλι, παπια πεκίνου, στηθος παπιας συνταγη, γαλοπουλα με πορτοκαλι και μελι, συνταγες παπια φιλετο, Παπια στο φουρνο, παπια στο φουρνο λεμονατο, παπια με πορτοκαλι μαμαλακης, φιλετο παπιας με πορτοκαλι, συνταγη παπια με πορτοκαλι, νοστιμη παπια, συνταγη μαμαλακης ψητη παπια με πορτοκαλι, Παπια ψητη με πορτοκαλι, πετρετζικης παπια, πορτοκαλι σαλτσα παπια, papia sintagi mamalakis, συνταγη παπιας με πορτοκαλι, φιλέτο πάπια, παπια φιλετο συνταγες, παπια συνταγη λεμονατη, μαμαλακης συνταγη για παπια, με τι σερβιρεται η παπια με πορτοκαλι, παπια αργυρο, παπια μαμαλακη, παπια με μελι και πορτοκαλι, παπια με σαλτσα πορτοκαλιπαπια με πορτοκαλι, παπια πεκινου δρισκας συνταγη, παπια πεκινου με πορτοκαλι συνταγη, παπια πεκινου φουρνο, παπια στηθος συνταγη, φιλετο παπιας συνταγες

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading