ΠΑΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

11 Αυγούστου 2011
By


Τι θα χρειαστούμε:

2 φιλέτα στήθος πάπιας
100γρ. φρέσκο βούτυρο
Τη σάρκα από 4 πορτοκάλια
Το ξύσμα της φλούδας από 4 πορτοκάλια
250γρ. χυμό πορτοκαλιού
150γρ. κόκκινο κρασί
1 κύβο ζωμό πουλερικών λυωμένο σε 200γρ. νερού
2 κ.σ. μέλι
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι

Πως το κάνουμε:

Αλατοπιπερώνουμε τα 2 φιλέτα, τα τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.
Τα τηγανίζουμε σε φρέσκο βούτυρο για 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσέχουμε να μην καεί το βούτυρο.
Αφαιρούμε την πάπια και ρίχνουμε στο τηγάνι τα πορτοκάλια, το ξύσμα, το χυμό, το κρασί, το ζωμό και το μέλι. Μόλις πάρει βράσει βάζουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παπια πεκινου με πορτοκαλι, παπια πεκίνου συνταγή, συνταγες παπια, παπια συνταγη μαμαλακης, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/παπια-πορτοκαλι/, παπια ψητη φουρνου μπαρμπαριγου, παπια ψητη συνταγη με πορτοκαλι, παπια ψητη μπαρμπαριγου, παπια πετρεντζικη, παπια με μαρμελαδα πορτοκαλι, ακης πετρετζικης παπια, αγριοπαπια στο φουρνο, αγριοπαπια με πορτοκαλι, συνταγη για παπια ακης πετρετζικης

Tags: ,

Comments are closed.