Παντζαρόσουπα

5 Μαρτίου 2012
By

300 gr παντζάρια

1 κρεμμύδι μικρό

1 καρότο

2 φρ. κρεμμυδάκια

1-2 σκ. σκόρδο

λίγο λάδι

θυμάρι, μαντζουράνα κ.α.

1 lt νερό ή ελαφρύς ζωμός λαχανικών

αλάτι, φρέσκο πιπέρι

προαιρετικά, για το σερβίρισμα: λίγο γάλα καρύδας ή φυτική κρέμα

→ Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.

Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα παντζάρια να τσιγαριστούν.

Μετά από μερικά λεπτά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το αλάτι, πιπέρι, τα μυρωδικά που χρησιμοποιούμε, ανακατεύουμε και τσιγαρίζουμε γι άλλα 10′.

Προσθέτουμε το νερό ή ζωμό, κι αφήνουμε να βράσει για 45′, max. 1 ώρα (μέχρι να μαλακώσουν τα παντζάρια).

...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παντζαροσουπα συνταγη, πατζροσουπα, παντσαροσουπα, συνταγες για παντζαροσουπα

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading