Παντζάρια βραστά

11 Απριλίου 2012
By

Υλικά...
1 ½ κιλό παντζάρια, αλάτι, ξίδι, ζάχαρη, λάδι. 








Πηγή φωτο: radicio.com

Εκτέλεση… 
Καθαρίζετε και πλένετε τα παντζάρια. Κόβετε τα κοτσάνια και τα φύλλα και βράζετε τις ρίζες στην κατσαρόλα. Τις σκεπάζετε με νερό και ρίχνετε λίγο αλάτι. Σκεπάζετε τη χύτρα και αφήνετε τα παντζάρια να βράσουν επί 15’ από τη στιγμή που θ’ αρχίσει η βαλβίδα να σφυρίζει. Ανοίγετε τη χύτρα και προσθέτετε τα κοτσάνια με τα φύλλα. Αφήνετε να βράσουν επί 5’ από τη στιγμή που θ’ αρχίσει η βαλβίδα να σφυρίζει.


ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ

Παντζάρια  ξιδάτα
Καθαρίζετε τα βρασμένα παντζάρια και τα κόβετε σε φετάκια. Βράζετε σε μικρή κατσαρόλα 1 φλιτζάνι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παντζαρια βραστα, παντζαρια βρασιμο, παντζαρια βραστα αργυρω, μπατζαρια, παντζαρια στη χυτρα, πατζαρια, πατζαρια βραστα, πως βραζω παντζαρια, βρασιμο παντζαριων, mpatzaria, μπατζαρια βραστα, παντζαρια στην χυτρα, πωσ βραζουμε παντζαρια, παντζαρια βραστα συνταγη, συνταγη για παντζαρια βραστα, συνταγες για παντζαρια, πως να βρασω παντζαρια, παντζαρια πως τα τρωμε, πατζαρια στη χυτρα, πως καθαριζουμε παντζαρια

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.