Πανσέτα ρολό γλασαρισμένη της Αργυρώς

Yπέροχη, τραγανή, καραμελωμένη πανσέτα! Μια οικονομική και πεντανόστιμη συνταγή για όλα τα γιορτινά τραπέζια. Υλικά συνταγής
  • 1 κομμάτι πανσέτα χωρίς κόκαλο γύρω στα 2-1/2 με 3 κιλά
  • 2-3 σκ. σκόρδο με τη φλούδα τους
  • λίγα φρέσκα βότανα
  • λίγο ελαιόλαδο
  • κρέμα βαλσαμικό ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος για το γλασάρισμα
  • σπάγκο ψησίματος
Για τη γέμιση
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 μήλο
  • 1 πορτοκάλι
  • 12 δαμάσκηνα αποξηραμένα
  • φρέσκα βότανα
Εκτέλεση
 Ανοίγουμε την πανσέτα με κοφτερό μαχαίρι σαν ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Πρόσφατες συνταγές της Αργυρώς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πανσετα ρολο αργυρως

Tags:

Τα σχόλια σας