
- 1 κομμάτι πανσέτα χωρίς κόκαλο γύρω στα 2-1/2 με 3 κιλά
- 2-3 σκ. σκόρδο με τη φλούδα τους
- λίγα φρέσκα βότανα
- λίγο ελαιόλαδο
- κρέμα βαλσαμικό ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος για το γλασάρισμα
- σπάγκο ψησίματος
- λίγο ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι ΠΑΝ της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 μήλο
- 1 πορτοκάλι
- 12 δαμάσκηνα αποξηραμένα
- φρέσκα βότανα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε την πανσέτα με κοφτερό μαχαίρι σαν ...
GD Star Rating
loading...
loading...