Παλμιέ κανέλας

27 Οκτωβρίου 2012
By
Kαλημέρα σας! Φυσικά γνωρίζετε τα παλμιέ... τα μικρά μπισκοτάκια από σφολιάτα που ονομάστηκαν έτσι από τα φύλλα της φοινικιάς. Τα άλλα τους γαλλικά ονόματα είναι "γαλλικές καρδιές ή γυαλάκια". Αλήθεια γνωρίζετε ότι το αγγλικό ή αμερικάνικο όνομά τους είναι "αυτιά ελέφαντα" και το γερμανικό "αυτιά γουρουνιού"; Στην Πορτορικανή τους έκδοση είναι περιχυμένα με μέλι ενώ στις υπόλοιπες αλείφονται με βούτυρο και ζάχαρη ή απλά με ζάχαρη όπως τα έφτιαξα εγώ.
Δεν υπάρχουν πιο εύκολα μπισκότα απ' αυτά!!! Παίρνεις τη σφολιάτα, την αλείφεις ή όχι με βούτυρο, την πασπαλίζεις με ζάχαρη ή ζάχαρη και κανέλα και αφού την τυλίξεις την ψήνεις.
Τα παλμιέ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Tante Kiki


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γυαλάκια σφολιάτας, γαλλικές καρδιές συνταγή, συνταγη για γυαλακια, γυαλακια σφολιατας παρλιαρος, συνταγες για γυαλακια, γαλλικα μπισκοτα, μπισκοτα γαλλικα, παλμιε σφολιατας, συνταγη για γαλλικες καρδιες, νηστισιμα γυαλακια, παλμιε συνταγη, καρδιες σφολιατας, κουλουρακια με φυλλο κρουστασ, Πως φτιάχνονται τα γυαλάκια, ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ ΑΚΗΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ, παλμιε κουκλουρια, συνταγεςτηςκαρδιας με σφολιατα, Loukoumocomo, σφολιατα με ζαχαρη, παλμιε γλυκα, συνταγη για γυαλακια με κρουστας φύλλο, ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΠΑΛΜΙΕ, συνταγη για μπισκοτα γυαλακια, ταντε κικι κολοκυθοπιτα, παλμιε με ζαχαρη και κανελα, σφολιατα με κανελα και ζαχαρη, σφολιατα κανελα ζαχαρη, παλμιερ πως γινονται, Συνταγη για γιαλακια, γαλλικα γυαλακια, πετρετζικης φυλλο κανελα ζαχαρη, πως φταχνουνε τα γυαλακια, συνταγη γυαλακια, καρδουλες σφολιάτας, μπισκοτα με σφολιατα και ζαχαρη, γυαλακια με σφολιατα και ζαχαρη, γυαλακια με κανελα, γλυκα κουλουρακια σφολιατας μελι, γαλλικα κουλουρακια, αργυρω μπισκοτα παλμιε

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading