Παλμιέ κανέλας

27 Οκτωβρίου 2012
By
Kαλημέρα σας! Φυσικά γνωρίζετε τα παλμιέ... τα μικρά μπισκοτάκια από σφολιάτα που ονομάστηκαν έτσι από τα φύλλα της φοινικιάς. Τα άλλα τους γαλλικά ονόματα είναι "γαλλικές καρδιές ή γυαλάκια". Αλήθεια γνωρίζετε ότι το αγγλικό ή αμερικάνικο όνομά τους είναι "αυτιά ελέφαντα" και το γερμανικό "αυτιά γουρουνιού"; Στην Πορτορικανή τους έκδοση είναι περιχυμένα με μέλι ενώ στις υπόλοιπες αλείφονται με βούτυρο και ζάχαρη ή απλά με ζάχαρη όπως τα έφτιαξα εγώ.
Δεν υπάρχουν πιο εύκολα μπισκότα απ' αυτά!!! Παίρνεις τη σφολιάτα, την αλείφεις ή όχι με βούτυρο, την πασπαλίζεις με ζάχαρη ή ζάχαρη και κανέλα και αφού την τυλίξεις την ψήνεις.
Τα παλμιέ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Tante Kiki


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γυαλάκια σφολιάτας, συνταγη για γυαλακια, γαλλικές καρδιές συνταγή, γυαλακια σφολιατας παρλιαρος, συνταγη γαλλικες καρδιες, σφολιατα με κανελα και ζαχαρη, παλμιε σφολιατας, νηστισιμα γυαλακια, συνταγη για γαλλικες καρδιες, γαλλικα κουλουρακια, παλμιε συνταγη, κουλουρακια με φυλλο κρουστασ, πως γινονται τα γυαλακια, αργυρω γαλλικες καρδιες, γυαλακια με φυλλο κρουστας, συνταγη γυαλακια, σφολιατα κανελα ζαχαρη, συνταγη για μπισκοτα γυαλακια, πως φταχνουνε τα γυαλακια, παλμιε νηστσιμα, παλμιε με φυλλο κρουστασ, παλμιε με ζαχαρη και κανελα, πετρετζικης φυλλο κανελα ζαχαρη, μπισκοτα κανελας συνταγες της καρδιας, sidagi loukoumocomo akis, ακης πετρετζικης φυλλο κανελα ζαχαρη, αργυρω μπισκοτα παλμιε, γαλλικα γυαλακια, γαλλικες καρδιες, γιαλακια κρουστασ, γλυκα σφολιατινια παρλιαρος, γυαλακια palmier, κανελλες με φύλλο σφολιατας, καρδουλες σφολιάτας, κουλουρι σφολιατα, κουλούρια με φυλλο κρούστας, μπισκοτα κανελας ακης πετρετζικης, loukoumocomo

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading