Παλμιέ κανέλας

27 Οκτωβρίου 2012
By
Kαλημέρα σας! Φυσικά γνωρίζετε τα παλμιέ... τα μικρά μπισκοτάκια από σφολιάτα που ονομάστηκαν έτσι από τα φύλλα της φοινικιάς. Τα άλλα τους γαλλικά ονόματα είναι "γαλλικές καρδιές ή γυαλάκια". Αλήθεια γνωρίζετε ότι το αγγλικό ή αμερικάνικο όνομά τους είναι "αυτιά ελέφαντα" και το γερμανικό "αυτιά γουρουνιού"; Στην Πορτορικανή τους έκδοση είναι περιχυμένα με μέλι ενώ στις υπόλοιπες αλείφονται με βούτυρο και ζάχαρη ή απλά με ζάχαρη όπως τα έφτιαξα εγώ.
Δεν υπάρχουν πιο εύκολα μπισκότα απ' αυτά!!! Παίρνεις τη σφολιάτα, την αλείφεις ή όχι με βούτυρο, την πασπαλίζεις με ζάχαρη ή ζάχαρη και κανέλα και αφού την τυλίξεις την ψήνεις.
Τα παλμιέ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Tante Kiki


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γυαλάκια σφολιάτας, συνταγη για γυαλακια, γαλλικές καρδιές συνταγή, σφολιατα με κανελα και ζαχαρη, συνταγη γαλλικες καρδιες, νηστισιμα γυαλακια, γαλλικες καρδιες, γαλλικα κουλουρακια, πως γινονται τα γυαλακια, γυαλακια με φυλλο κρουστας, αργυρω γαλλικες καρδιες, παλμιε νηστσιμα, νηστσιμα γλυκα, πως φτιαχνονται οι γαλλικες καρδιες, μπισκοτα κανελας ακης πετρετζικης, καρδιες σφολιάτας με κανελα, καρδιες κανελας φυλλο σφολιατα, γυαλακια palmier, γλυκα σφολιατινια παρλιαρος, γαλικες καρδιες, sidagi loukoumocomo akis, loukoumocomo

Tags:

Comments are closed.