Παλμιέ κανέλας

27 Οκτωβρίου 2012
By
Kαλημέρα σας! Φυσικά γνωρίζετε τα παλμιέ... τα μικρά μπισκοτάκια από σφολιάτα που ονομάστηκαν έτσι από τα φύλλα της φοινικιάς. Τα άλλα τους γαλλικά ονόματα είναι "γαλλικές καρδιές ή γυαλάκια". Αλήθεια γνωρίζετε ότι το αγγλικό ή αμερικάνικο όνομά τους είναι "αυτιά ελέφαντα" και το γερμανικό "αυτιά γουρουνιού"; Στην Πορτορικανή τους έκδοση είναι περιχυμένα με μέλι ενώ στις υπόλοιπες αλείφονται με βούτυρο και ζάχαρη ή απλά με ζάχαρη όπως τα έφτιαξα εγώ.
Δεν υπάρχουν πιο εύκολα μπισκότα απ' αυτά!!! Παίρνεις τη σφολιάτα, την αλείφεις ή όχι με βούτυρο, την πασπαλίζεις με ζάχαρη ή ζάχαρη και κανέλα και αφού την τυλίξεις την ψήνεις.
Τα παλμιέ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Tante Kiki


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γυαλάκια σφολιάτας, γαλλικές καρδιές συνταγή, συνταγη για γυαλακια, σφολιατα με κανελα και ζαχαρη, καρδιες σφολιάτας με κανελα, γαλικες καρδιες, γαλλικες καρδιες με κανελα, καρδιες κανελας φυλλο σφολιατα, πως φτιαχνονται οι γαλλικες καρδιες

Tags:

Comments are closed.