Παγωτό(σεμιφρέντο) νουτέλα με 3 μόνο υλικά!

28 Απριλίου 2011
By
Το πιο εύκολο και απολαυστικό παγωτό-σεμιφρέντο που δοκιμάσατε ποτέ! Μόνο με 3 υλικά και σε χρόνο μηδέν! Σε χρόνο μηδέν το τρώτε κιόλας...


Υλικά:

1 κρέμα γάλακτος 500γρ. με όλα της τα λιπαρά
1 συσκευασία νουτέλα σε μεγάλο βαζάκι
2 ασπράδια αυγού(το κάνουν αφράτο)


Χτυπάτε στο κάδο του μίξερ τη κρέμα γάλακτος να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι. Ρίχνετε τη νουτέλα και τα ασπράδια αυγού και συνεχίζετε απαλά το χτύπημα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Βάζετε στη κατάψυξη κατά προτίμηση σε μεταλλικό σκεύος για 4-5 ώρες και απολαύστε το! Δεν κάνει καθόλου κρυστάλλους γιατί η υφή του είναι σαν ημικατεψυγμένο(semifreddo).



tip:
Μπορείτε με ακριβώς την ίδια διαδικασία να αντικαταστήσετε τη νουτέλα με μαρμελάδα της προτίμησής σας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kουζινάτσι


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σεμιφρεντο αργυρω, semifreddo ακης, παγωτο νουτελα, semifreddo συνταγη, σεμιφρεντο ακης, σεμιφρεντο ακης πετρετζικης, πορτοκαλοπιτα σεμιφρεντο δρισκας συνταγη, σεμιφρεντο δρισκας, τουρτα παγωτο του Ακη, παιδικη τουρτα πετρετζικης, γλυκο σεμιφρεντο, semifredo Παρλιαρος, παγωτο με νουτελα, δρισκασ παγωτο σεμιφρεντο, συνταγη πορτοκαλοπιτα semifredfo, πορτοκαλοπιτα με σεμιφρεντο

Tags: , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας