Πίτσα Σαλβαδόρ

5 Αυγούστου 2014
By
Πίτσα Σαλβαδόρ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 αφράτη ζύμη Pillsbury
  • 220 γρ. μελιτζάνες, σε λεπτές ροδέλες
  • 1/4 φλ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο, σε ροδέλες
  • 1 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο, για την επάλειψη του ταψιού
  • 1 κ.σ. καλαμποκάλευρο, για το πασπάλισμα του ταψιού
  • μερικά φύλλα βασιλικού

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 

  • 5-6 κ.σ. πουρέ ντομάτας
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3-4 φύλλα βασιλικού
  • 1 κ.σ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.

Αλατίζουμε τις  ....

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας