Πίτσα Καπριτσιόζα Συνταγή για 4 άτομα

19 Νοεμβρίου 2011
By
Υλικά: Ζύμη: 1 κουταλάκι του γλυκού ξηρή μαγιά 2/3 φλιτζανιού ζεστό νερό (όχι καυτό) 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές ελαιόλαδο Toppings: 3 κουταλάκια του γλυκού πελτέ ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη 1/3 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/3 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι (σε σκόνη) 1 1/2 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα, τριμμένο 3/4 φλιτζανιού ιταλικό λουκάνικο, χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι μανιτάρια, σε φέτες 1/3 φλιτζανιού ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι, ψιλοκομμένες 1 πράσινη πιπεριά γλυκιά, ψιλοκομμένη 5-6 φέτες ζαμπόν, κομμένο Προετοιμασία: Πρώτα ξεκινάμε με τη ζύμη. Πασπαλίζουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη πάνω από την επιφάνεια του ζεστού νερού μέσα σε ένα μικρό μπολ. Αφήστε να σταθεί για 2 λεπτά, στη συνέχεια, ανακατέψτε για να διαλυθεί. Αναμίξτε καλά σε ένα μεγάλο μπολ το αλεύρι, το αλάτι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πιτσα καπριτσιοζα

Τα σχόλια σας