Πέστο (Pesto)

27 Νοεμβρίου 2012
By
Υλικά
  • 200 γρ. φυλλαράκια βασιλικού (πλυμένα και στεγνωμένα)
  • 3 γεμάτες κουταλιές σούπας τριμένη παρμεζάνα
  • μισό φλιτζάνι κουκουνάρι (κατά προτίμηση ελαφρώς καβουρτισμένο)
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
Πέστο (Pesto) Εκτέλεση
  • Βάζουμε στο μπλέντερ το βασιλικό με το σκόρδο και δουλεύουμε λίγα δευτερόλεπτα.
  • Προσθέτουμε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Δελτίο τύπου GreekMasa


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , ,

Comments are closed.