Πέννες με κόκκινη σάλτσα, τόνο και κόλιανδρο

21 Απριλίου 2013
By
Υλικά :
  • 500 γρ. πέννες
  • 500 γρ. ντοματοχυμό
  • 200 γρ. τόνο κονσέρβας
  • 1 κρεμμύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο τριμμένο
  • ελαιόλαδο
  • μαιντανό
Εκτέλεση :
1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι.
2. Ρίχνετε τον ντοματοχυμό, αλατοπιπερώνετε και βράζετε για περίπου ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Cook Cool


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας