Πάστα Φλόρα

28 Οκτωβρίου 2012
By
Μπισκοτένιο, τραγανό, ντελικάτο και καλοψημένο ζυμάρι, που θρυμματίζεται σε κάθε δαγκωνιά. Η μαρμελάδα το συντροφεύει και ενισχύει τη γεύση του χωρίς να το καλύπτει. Δυο υλικά, ζυμαράκι και μαρμελάδα, λοιπόν, για αυτή εδώ την πολύ εύγευστη Πάστα Φλόρα!
Αν θέλετε να απολαύσετε τις μαρμελάδες σας εκτός από: "επάνω σε μια φρυγανιά" φτιάξτε αυτή την Τάρτα και απολαύστε την!
εργασία: 30′ χρόνος: 1h:00′ εύκολο:
Συνεχίζεται...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ χωρις μπεικιν παουντερ, γλυκα χωρισ μπεικιν παουντερ

Tags: , , , ,

Comments are closed.