Πάβλοβα με φράουλες

9 Ιουνίου 2011
By
Δροσερό γλυκό, απολαυστικό. που φτιάχνεται με ιδιαίτερη ευκολία. Δοκιμάστε το γίνεται γρήγορα αλλά τρώγεται αργά αργά...


Υλικά: για 10 άτομα τουλάχιστον
30 μαρεγκάκια από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας
2 κρέμες γάλακτος των 500γρ. με 35% λιπαρά
2 βανίλιες
1/4 έτοιμες φλωρεντίνες( αμύγδαλα καραμελωμένα) από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας κομμένες σε κομματάκια
500 γρ. φράουλες


Πλένετε καλά τις φράουλες, κόβετε το κοτσανάκι και τις αφήνετε να στραγγίξουν πολύ καλά. Τις τεμαχίζετε σε 2 κομμάτια ή σε 4.
Χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος σε άγλυκη σαντιγί μαζί με τις 2 βανίλιες. Και τώρα συναρμολογήση!
Βάλτε στο πάτο τα μισά μαρεγκάκια, από πάνω τη μισή σαντιγί, διάσπαρτα αμύγδαλα καραμελωμένα, τις μισές φράουλες και ξανά 2η στρώση μαρεγκάκια, ξανά σαντιγί και τελειώστε με αμύγδαλα και φράουλες.
Βάλτε το στο ψυγείο να παγώσει για 3-4 ώρες και απολαύστε το.
Καλή σας επιτυχία!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kουζινάτσι


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παβλοβα παρλιαρος, παβλοβα συνταγη παρλιαρος, παβλοβα παρλιαρου, pavlova παρλιαρος, παρλιαρος παβλοβα, φραουλες συνταγες, παβλοβα αργυρω, συνταγη παβλοβα παρλιαρος, parliaros pavlova, μαρεγκακια φραουλα, παβλοβα παρλιαρος συνταγη, δρισκας παβλοβα, παβλοβα στη ελενη, γιαουρτογλυκο με φραουλες, δριτσας παβλοβα, σκαντζόχοιρο τουρτα, συνταγές για κεικ με φραουλες, suvtayh me fraoules, παυλοβα παρλιαρου

Tags: , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading