Πάβλοβα , γλυκό

28 Οκτωβρίου 2011
By
Πάβλοβα

Η συνταγή του Michel Roux διαφέρει πολύ από εκείνη του Παρλιάρου στην κρέμα. Μεγάλη σημασία στην παρασκευή παίζει το ψήσιμο της μαρέγκας, γιατί είναι ο καθοριστικός παράγοντας που την κάνει τραγανή έξω και αφράτη μέσα. Προτίμησα να φτιάξω εκείνη του Παρλιάρου που είχε μασκαρπόνε αλλά και μέλι. Συνολικά δεν είναι δύσκολο γλυκό, αλλά θέλει το χρόνο του για το ψήσιμο.

Υλικά Για την κρέμα 75 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. θυμαρίσιο μέλι 1 κλωναράκι βανίλιας 1 φύλλο ζελατίνας 5 γρ. 200 γρ. γιαούρτι σακούλας 150 γρ. μασκαρπόνε Για τη μαρέγκα 6 ασπράδια αυγών 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. ζάχαρη άχνη και ένα κουταλάκι του τσαγιού κορν φλάουρ Για το σιρόπι 500 γρ. ζάχαρη 100 γρ. ζάχαρη Γαρνιτούρα Φράουλες

Παρασκευή

Οι μαρέγκες Πρώτα φτιάχνουμε τις μαρέγκες και όση ώρα ψήνονται, ετοιμάζουμε και την κρέμα. Χτυπάμε σε μαρέγκα, σε μεσαία ταχύτητα του μίξερ, τα ασπράδια των αυγών ρίχνοντας σιγά σιγά τη ζάχαρη. ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

παβλοβα με μασκαρπονε, faki sintages, συνταγή του Michel Roux παυλοβα, μπισκοτα με στρουμφακια, παβλοβα ιταλικη, παβλοβα με ιταλικη μαρεγκα, παβλοβα με μασκαρπονε που να φατε, παβλοβα συνταγη γιατι δεν ψηνεται, πσβλοβα με μασκαρπονε

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading