Ο πύργος της Πίζας με σοκολατένια πάβλοβα με φράουλες

10 Μαΐου 2012
By
Απίστευτη γλύκα, εμφάνιση, μυρωδιά!!! Σοκολατένιες μαρέγκες, σαντιγύ, φράουλες και ζάχαρη άχνη!
Ετοιμάζουμε τις μαρέγκες μας. Για 10 κομμάτια περίπου, ανάλογα με το μέγεθος θα χρειαστούμε 3 ασπράδια μεγαλούτσικων αβγών. Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ, στην υψηλή ταχύτητα και προσθέτουμε 3κσ ζάχαρη κρυσταλλική. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.

Εάν τα θέλουμε σοκολατένια θα προσθέσουμε 3κσ κακάο ή ανάλογα με το πόσο σοκολατένιες τις θέλουμε τις μαρέγκες. Στην περίπτωση που θα προσθέσουμε κακάο, μειώστε λίγο την ποσότητα της ζάχαρης.

Φορμάρουμε τη μαρέγκα σε "καλαθάκια" με τη βοήθεια του κορνέ και ψήνουμε στους 140ο, στον αέρα, για 40 λεπτά. Δεν πρέπει να έχετε προθερμασμένο φούρνο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τουρτα ριγωτη παρλιαροσ, γλυκα με μαρεγκες, σοκολατενια παβλοβα, Suntages gia pavlova, syntages gia sokolatenia toyrta

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading