Απίστευτη γλύκα, εμφάνιση, μυρωδιά!!! Σοκολατένιες μαρέγκες, σαντιγύ, φράουλες και ζάχαρη άχνη!
Εάν τα θέλουμε σοκολατένια θα προσθέσουμε 3κσ κακάο ή ανάλογα με το πόσο σοκολατένιες τις θέλουμε τις μαρέγκες. Στην περίπτωση που θα προσθέσουμε κακάο, μειώστε λίγο την ποσότητα της ζάχαρης.
Φορμάρουμε τη μαρέγκα σε "καλαθάκια" με τη βοήθεια του κορνέ και ψήνουμε στους 140ο, στον αέρα, για 40 λεπτά. Δεν πρέπει να έχετε προθερμασμένο φούρνο ...
GD Star Rating
loading...
loading...
Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;
τουρτα ριγωτη παρλιαροσ