Ο πύργος της Πίζας με σοκολατένια πάβλοβα με φράουλες

10 Μαΐου 2012
By
Απίστευτη γλύκα, εμφάνιση, μυρωδιά!!! Σοκολατένιες μαρέγκες, σαντιγύ, φράουλες και ζάχαρη άχνη!
Ετοιμάζουμε τις μαρέγκες μας. Για 10 κομμάτια περίπου, ανάλογα με το μέγεθος θα χρειαστούμε 3 ασπράδια μεγαλούτσικων αβγών. Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ, στην υψηλή ταχύτητα και προσθέτουμε 3κσ ζάχαρη κρυσταλλική. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.

Εάν τα θέλουμε σοκολατένια θα προσθέσουμε 3κσ κακάο ή ανάλογα με το πόσο σοκολατένιες τις θέλουμε τις μαρέγκες. Στην περίπτωση που θα προσθέσουμε κακάο, μειώστε λίγο την ποσότητα της ζάχαρης.

Φορμάρουμε τη μαρέγκα σε "καλαθάκια" με τη βοήθεια του κορνέ και ψήνουμε στους 140ο, στον αέρα, για 40 λεπτά. Δεν πρέπει να έχετε προθερμασμένο φούρνο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

τουρτα ριγωτη παρλιαροσ, συνταγες με μαρεγκες, συνταγες με μαρεγκα, parliaros sintages gia pavlova sokolatenia, syntages gia sokolatenia toyrta, toyrta me sokolatenies maregkes parliaros, Suntages gia pavlova, σοκολατενια παβλοβα, sokolatenies pavlova, sindagh gia pavlova, συνταγη σοκολατενια παβλοβα παρλιαρος, πάβλοβα πύργος

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading