Ουρά μοσχαριού στιφάδο με δαμάσκηνο, ριζότο με γεύση σούπας γιουβαρλάκια από τον Chef Ανδρέα Γάβρη και μανιταροκεφτεδάκια με σκόνη έτοιμης σούπας από την Ελένη στο «chef στον αέρα» στις 18/1/2012.

1 Δεκεμβρίου 2012
By
Δείτε :
  •  ριζότο με γεύση σούπας γιουβαρλάκια
  •  ουρά μοσχαριού στιφάδο με δαμάσκηνα
  •  μανιταροκεφτεδάκια με σκόνη έτοιμης σούπας
από την εκπομπή την Τετάρτη 18/01 ΥΛΙΚΑ:
  • 2 κιλά ουρά μοσχαριού σε μερίδες
  • 1½ κιλό κρεμμύδια για στιφάδο
  • 24 δαμάσκηνα ξερά, χωρίς κουκούτσι
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • 250 γραμμάρια ντομάτα κονκασέ
  • 2 κουταλιές της σούπας πελτέ
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 5 γαρύφαλλα
  • 10 κόκκους μπαχαριού
  • 2 κλωναράκια δενδρολίβανο
  • 250 ml μαυροδάφνη
  • 1 σπιτικό ζωμό βοδινού
  • 1 φλιντζάνι ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  •  Πιπέρι
Για τη μαρινάδα:
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 4 φύλλα δάφνης
  • 10 κόκκους μπαχαριού
  • 5-6 γαρύφαλλα
  • 100 ml ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 350 ml Μαυροδάφνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα βάζοντας σε ένα μπολ  το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα γαρύφαλλα, το μπαχάρι, τη δάφνη, το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

εκμεκ καταιφι σεφ στον αερα, μαγιρευω οικονομικα, μοσχαρισια ουρα στιφαδο, ουρα μοσχαρισια καλλιδης, ουρα μοσχαρισια καλιδης, συνταγη με ουρα μοσχαρισια, ψιχουλη βασιλοπιτα καστανο

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.