Ομελέτα φούρνου

3 Νοεμβρίου 2012
By
Πολλές φορές το Σάββατο,μαζί με πράσινη πλούσια(με κρουτόν,ξηρούς καρπούς,σταφίδες) σαλάτα,είναι το μεσημεριανό γεύμα.
Γρήγορα,μια εντυπωσιακά φουσκωμένη,αρωματική,ελαφριά ομελέτα στο πιάτο!
ΥΛΙΚΑ
1/3 κούπας ελαιόλαδο
6-7 φρ. κρεμμυδάκια σε ροδέλες
8 αυγά
200 γρ. γάλα
150 γρ. φέτα θρυμματισμένη
200 γρ. γραβιέρα γλυκιά χοντρά τριμμένη
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο(την άνοιξη βάζουμε μάραθο)
1 κ.γλυκού πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.γλυκού κάρι(προαιρετικά)
 αλάτι-πιπέρι

Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια.Αποσύρουμε και ρίχνουμε τον άνηθο.
Χτυπάμε καλά τ'αυγά μαζί με το γάλα,την πάπρικα,αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τα τυριά και τα κρεμμυδάκια με τον άνηθο.
Λαδώνουμε ένα πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C,ώσπου να ροδίσει καλά και να φουσκώσει.

Σερβίρουμε αμέσως(όσο κρυώνει ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: cookthebook


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ομελετα φουρνου, ομελετα φουρνου με γιαουρτι, ομελετα φουρνου με μπροκολο, ομελετα φουρνου με πατατεσ βραστεσ, ΨΥΧΟΥΛΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ομελετα φουρνου με βραστες πατατες, ομελετα φουρνου με βραστα λαχανικα, ομελέτα φούρνου με πατατες και ανηθο, ομελετα φουρνου ψυχουλη, ψυχουλη ομελέτα, ομελετα με ανηθο

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading