Ομελέτα με σπανάκι στο φούρνο.

21 Φεβρουαρίου 2013
By

Μερίδες: 4

Xρόνος: 30′ λεπτά


Bαθμός δυσκολίας:
Πολύ εύκολη
  • 250 γραμ. φρέσκο ή κατεψυγμένο σπανάκι
  • 5 αβγά
  • 3 κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ
  • 1 κουτ. σούπας σκόνη κρεμμυδιού
  • 1-2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε φετούλες 
  • 1/4 του γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 4-5 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι πιπέρι ελάχιστο
  • τυρί παρμεζάνα τριμμένο 
  • 2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο 
print

Καθαρίζουμε, πλένουμε και ζεματάμε το
σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο. Το στραγγίζουμε. Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα
αβγά και προσθέτουμε το σπανάκι και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός της
ντομάτας και του τυριού.

GD Star Rating
loading...

Comments are closed.