Ομελέτα με πλευρώτους

18 Ιουλίου 2013
By
Υλικά:
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • λίγα μανιτάρια πλευρώτους ήδη ψημένα αλλά μπορούμε να τα φτιάξουμε και επιτόπου!
  • λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνι 
  • αλάτι κατά το δοκούν
(Η μαρινάδα που χρησιμοποίησα για να ψήσω τα μανιτάρια έγινε στο  μπλέντερ στο οποίο χτύπησα ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο, αλάτι και φρέσκα αρωματικά φυτά: θυμάρι, ρίγανη, δενδρολίβανο, φασκόμηλο. Αν τα φτιάξετε επί τόπου ψήστε τα στο grill!!!!) Πώς τη φτιάχνουμε:
  1. Τηγανίζουμε ελαφρώς τα ήδη ψημένα μανιτάρια 
  2. Ρίχνουμε...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η απόλαυση της βρώσης


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας