Ομελέτα με άγρια ρόκα – η πιπεράτη

24 Ιανουαρίου 2012
By

Ηρθε στην κουζίνα μου μια σακούλα άγρια ρόκα από χωράφι. Πρώτη φορά έπρεπε να διαχειριστώ τόση μεγάλη ποσότητα από τόσο νόστιμο και τρυφερό χόρτο. Η αδελφή μου, που την έφερε, μου είπε πως την τρώνε βραστή, όπως τα χόρτα, με λάδι και λεμόνι, εκτός από ωμή που έχουμε συνηθίσει.

Από τον Ιανουάριο μέχρι την άνοιξη που ανθίζει η ρόκα, είναι στην καλύτερη εποχή της. Οι βλαστοί της είναι τρυφεροί, γεμάτοι χυμούς και σαρκώδεις. Αυτό σημαίνει πως αντέχει στο σωτάρισμα και στο βράσιμο.

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: TasteFULL


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας