Ομελέτα γεμιστή με πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια και κρεμμύδι

21 Ιουνίου 2011
By
Στα πλαίσια του γρήγορου, εύκολου αλλά πάντα πολύ νόστιμο και αυτή η ομελέττα που συνήθως στα εστιατόρια την βρίσκουμε σαν ισπανική, αλλά από κάποια έρευνα που έχω κάνει δεν το βρίσκω ορθό. Ένα μεγάλο τηγάνι λοιπόν, φρέσκα βιολογικά λαχανικά και πάμε στην κουζίνα μας!!!



ΥΛΙΚΑ:
(για 2 πεινασμένους)

5 αυγά
1/2 πιπεριά κόκκινη
1/2 πιπεριά κίτρινη
1/2 πιπεριά πορτοκαλί
100γρ. μανιτάρια βιολογικά
2 μεγάλα βιολογικά κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 σφηνάκι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για τα λαχανικά
2 σφηνάκια έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για την ομελέττα
1/2 κ.σ. κορνφλάουερ
2 σφηνάκια κρέμα γάλακτος
200γρ. φέτα θρυμματισμένη
μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο τριμμένο gouda
αλάτι


ΥΛΙΚΑ:

Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.

Τα μανιτάρια τα φιλετάρουμε λεπτά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε ελαιόλαδο, τη σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη και τσιγαρίζουμε για 1'.

Ρίχνουμε κατόπιν τα λαχανικά και τα αφήνουμε σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Maroulita


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ομελέττα, Ομελετα με μανιταρια και πιπεριες

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας