Οι Γλυκές ιστορίες πάνε στην Πόλη

10 Απριλίου 2012
By

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κωνσταντινούπολης, και μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τα πιο νόστιμα γλυκά της Ανατολής.

Ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες του Στέλιου Παρλιάρου μαθαίνουμε να φτιάχνουμε μπακλαβά, κιουνεφέ, καταΐφι με φιστίκι Αιγίνης, πιρουνάτο χαλβά που μοσχοβολάει βούτυρο, δροσερό μαλεμπί, τα απίθανα σιροπιαστά σεκέρπαρε, τις κλασικές κρέμες κεσκιούλ και σουτλάτς και το περίφημο ταούκ κιοκσού που παρασκευάζεται με κοτόπουλο.


Ακόμη, οι πιο ιδιαίτεροι και νόστιμοι μπακλαβάδες που έχετε φάει ποτέ με διάφορους ξηρούς καρπούς και εκδοχές για σπιτικό φύλλο.

Οι συνταγές:

  • Μπακλαβάς με σταφίδες και ινδική καρύδα
  • Με αμυγδαλόκρεμα
  • Μπακλαβάς-ρολό με ταχίνι και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ταούκ κιοκσού, μπακλαβας με αμυγδαλόκρεμα, κανταιφι παρλιαρος κωνσταντινουπολη, παρλιάρος μπακλαβάς με αμυγδαλόκρεμα, ταούκ κιοκσού συνταγη, ταούκ κιοκσού παρλιαρος, κιοκσου κωνσταντινουπολη, μπακλαβας γεμιστος με αμυγδαλοκρεμα παρλιαρος, ο παρλιαρος στην κωνσταντινουπολη, παρλιαρος στην κωνσταντινουπολη, μπακλαβα με αμυγδαλοκρεμα παρλιαρος, ταουκ κιοκσου συνταγες, κεικ παρλιαρου κιουνεφε, κωνσταντινουπολη παρλιαρος, ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΙΟΥΝΕΦΕ

Tags: , , , , ,

Comments are closed.