Οδηγός για κρεοφάγους

14 Ιανουαρίου 2013
By
Ποιο μέρος του χοιρινού είναι πιο άπαχο; Γιατί πρέπει να ξαναθυμηθούμε το κουνέλι; Πώς θα γίνει η μπολονέζ πιο ελαφριά;
  • Τα λευκά κρέατα (κοτόπουλο, γαλοπούλα, κουνέλι) έχουν λιγότερα ζωικά λιπαρά και θερμίδες από ό,τι τα κόκκινα (μοσχάρι, χοιρινό, αμνοερίφια).
 
  • Ενας μέσος υγιής άνθρωπος, όμως, χρειάζεται το κόκκινο κρέας γιατί έχει περισσότερο σίδηρο, καλή πρωτεΐνη και αμινοξέα. Βέβαια, η κατανάλωσή του δεν πρέπει να υπερβαίνει τη 1 φορά την εβδομάδα και η μερίδα να είναι 130 γρ.
  Γενικά, πρέπει να ξέρουμε τα εξής:
  • Μοσχάρι: ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Comments are closed.