ΝΤΟΝΑΤΣ

10 Οκτωβρίου 2010
By

ΥΛΙΚΑ 4 φλυτζάνια αλεύρι(κοσκινισμένο)
¼ φλυτζανιού βούτυρο λιωμένο
1/2φλυτζανιού νερό χλιαρό
¾ φλυτζανιού γάλα(χλιαρό)
¼ φλυτζανιού ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό.Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκανίτσα προσθέτουμε και τη μαγιά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη που να μην κολάει στα χέρια.Την αφήνουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.Οταν είναι έτοιμη την ανοίγουμε σε αλευρομένη επιφάνεια σε φύλλο περίπου ενός εκατοστού και με τη βοήθεια ενός νεροπότηρου την κόβουμε σε κύκλους.Για να κάνουμε την τρυπούλα στη μέση χρησιμοποιούμε ένα κάπακι.Αφού τα ετοιμάσουμε τα αφήνουμε για λίγο να φουσκώσουν.Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές να ροδοκοκκινίσουν.Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και είναι έτοιμα!!!!!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: syntages kai alla


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ΝΤΟΝΑΤΣ, ντονατς σαλιγκαρι με κανελα, ΝΟΣΤΙΜΑ ΝΤΟΝΑΤΣ, κατεψυγμενα ντονατς, τα πιο νοστιμα ντονατς, ντονατς σαλιγκαρι, ντονατς σαλιγκαρι συνταγο, σαλιγκαρι με κανελα, πως τηγανιζω κατεψυγμενα ντονατσ, σαλιγκαρια κανελας, ΣΥΝΤΑΓΕς ΝΤΟΝΑΤΣ, ντονατς στην κρητη, ντονατσ νηστισιμα γλυκα, κατεψυγμενη ζυμη ντονατς, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΡΗΤΗ, γλυκα ντονατσ, syntagh gia ntonat, donuts για γαμο συσκευασμενα, donuts saligkaria, donats me kanella

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading