ΝΤΟΝΑΤΣ

10 Οκτωβρίου 2010
By

ΥΛΙΚΑ 4 φλυτζάνια αλεύρι(κοσκινισμένο)
¼ φλυτζανιού βούτυρο λιωμένο
1/2φλυτζανιού νερό χλιαρό
¾ φλυτζανιού γάλα(χλιαρό)
¼ φλυτζανιού ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό.Στη συνέχεια βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκανίτσα προσθέτουμε και τη μαγιά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη που να μην κολάει στα χέρια.Την αφήνουμε να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.Οταν είναι έτοιμη την ανοίγουμε σε αλευρομένη επιφάνεια σε φύλλο περίπου ενός εκατοστού και με τη βοήθεια ενός νεροπότηρου την κόβουμε σε κύκλους.Για να κάνουμε την τρυπούλα στη μέση χρησιμοποιούμε ένα κάπακι.Αφού τα ετοιμάσουμε τα αφήνουμε για λίγο να φουσκώσουν.Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές να ροδοκοκκινίσουν.Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και είναι έτοιμα!!!!!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: syntages kai alla


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ΝΤΟΝΑΤΣ, ντονατς σαλιγκαρι με κανελα, κατεψυγμενα ντονατς, ντονατς σαλιγκαρι, τα πιο νοστιμα ντονατς, saligaria donats fournou, συνταγες για ντονατς σαλιγκαρι στο φουφνο, ντονατς σαλιγκαρι συνταγο, γλυκα ντονατσ, ΣΥΝΤΑΓΕς ΝΤΟΝΑΤΣ, σαλιγκαρια κανελας, πως τηγανιζω κατεψυγμενα ντονατσ, donuts saligkaria, donuts για γαμο συσκευασμενα, ντονατσ νηστισιμα γλυκα, κατεψυγμενη ζυμη ντονατς, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΝΤΟΝΑΤΣ ΚΡΗΤΗ, syntagh gia ntonat, donats me kanella

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading