Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης

31 Μαρτίου 2012
By

Υλικά...
4 ντομάτες μεγάλες χοντροκομμένες, 3 κρεμμύδια μέτρια ξερά ψιλοκομμένα, 2 σκελίδες σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, ρίγανη, θυμάρι, μαϊντανό, αλεύρι μαλακό όσο χρειαστεί, αραβοσιτέλαιο. 






Πηγή φωτο: syntagoula.wordpress.com

Εκτέλεση… 
Ρίχνετε τις ντομάτες ολόκληρες σε ένα μπολ και προσθέτετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το αλατοπίπερο, το δυόσμο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, το θυμάρι. Προσθέτετε και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να γίνει ένας μέτριος χυλός. Τηγανίζετε τους κεφτέδες και τους τοποθετείτε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το λάδι. 


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ντοματοκεφτεδες φουρνου, ντοματοκεφτεδες στο φουρνο, ντοματοκεφτεδες μαμαλακης, ντοματοκεφτεδες αργυρως, ντοματοκεφτεδεσ σαντορινησ, ντοματοκεφτεδες με φετα, ντοματοκεφτεδες αργυρως μπαρμπαριγου, ντοματοκεφτεδες βεφας, ντοματοκεφτεδες πετρετζικης, ωτοματοκεφτεδες, ντοματοκεφτεδες καλλιδης

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.