
- 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
- 1 κουτ. γλυκού κανέλλα
- ½ κουτ. γλυκού γαρίφαλο
- Λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
- ½ κούπα νερό
- 200γρ. ζάχαρη καστανή
- ½ κούπα ελαιόλαδο
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 4 κουτ. σούπας καρυδόψιχα
- 4 κουτ. σούπας μαύρη κορινθιακή σταφίδα
- 4 κουτ. σούπας σουλτανίνα
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους175οC. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το
GD Star Rating
loading...
loading...