Νέο Flora Soft με βούτυρο

17 Οκτωβρίου 2012
By

Πείτε ναι στην πρόκληση του νέου Flora Soft με βούτυρο και ανακαλύψτε την καταπληκτική του γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Και μάλιστα με 60% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά από το βούτυρο αγελάδος! Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιο πειρασμό!

 

Γνωρίστε το με την πρώτη ματιά στο ψυγείο χάρη στην πολύ «φρέσκια» και ντελικάτη λευκή συσκευασία του. Απολαύστε το πάνω στο ψωμί και στη συνέχεια απογειώστε με αυτό κάθε αγαπημένη σας συνταγή. Το νέο Flora Soft με βούτυρο, από εκλεκτά φυτικά έλαια και με όσο βούτυρο χρειάζεται, χαρίζει καταπληκτική γεύση και άρωμα σε ότι κι αν δημιουργήσετε. Mε την εγγύηση ΕΛΑΪΣ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φλωρα σοφτ συνταγες, φλωρα σοφτ, φλορα σοφτ βασιλοπιτα, συνταγες flora soft, flora boytyro, boytyro-flora, φλορα σοφτ συνταγες, flora soft gr, φλορα σοφτ, συνταγεσ φλορα σοφτ, flora βουτιρο, παστα φλωρα με φλωρα αοφτ, φλωρα σοφτ παστα φλωρα, ΦΛΩΡΑ ΣΟΦΤ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ, syntages me boytyro flora, φλωρα βουτυρο συνταγες, www sydages flora com gr, αυγοκουλουρα με βουτυρο φλωρα σοφτ, βουτιρο φλορα, φλορα βουτιρο, βουτυρο φλωρα συνταγιες, συνταγες για κουλουρακια πορτοκαλιου και με φλωρα σοφτ, Google sydages flora

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading