Νέο Flora Soft με βούτυρο

17 Οκτωβρίου 2012
By

Πείτε ναι στην πρόκληση του νέου Flora Soft με βούτυρο και ανακαλύψτε την καταπληκτική του γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Και μάλιστα με 60% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά από το βούτυρο αγελάδος! Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιο πειρασμό!

 

Γνωρίστε το με την πρώτη ματιά στο ψυγείο χάρη στην πολύ «φρέσκια» και ντελικάτη λευκή συσκευασία του. Απολαύστε το πάνω στο ψωμί και στη συνέχεια απογειώστε με αυτό κάθε αγαπημένη σας συνταγή. Το νέο Flora Soft με βούτυρο, από εκλεκτά φυτικά έλαια και με όσο βούτυρο χρειάζεται, χαρίζει καταπληκτική γεύση και άρωμα σε ότι κι αν δημιουργήσετε. Mε την εγγύηση ΕΛΑΪΣ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φλωρα σοφτ συνταγες, φλωρα σοφτ, φλωρα συνταγες, συνταγες με φλωρα βούτυρο, συνταγες flora soft, παστα φλώρα με φυτικό βούτηρο, flora boytyro, boytyro-flora, flora soft gr, φλορα σοφτ βασιλοπιτα, συνταγεσ φλορα σοφτ, flora βουτιρο, συνταγες με βουτιρο flora, flora συνταγες, παστα φλωρα με φλωρα αοφτ, Google sydages flora, syntages me boytyro, ΦΛΩΡΑ ΣΟΦΤ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ, syntages me boytyro flora, φλωρα βουτιρο συνταγες, φλωρα soft, φλορα συνταγες βουτυροο, φλορα σοφτ συνταγες, αυγοκουλουρα με βουτυρο φλωρα σοφτ, φλορα σοφτ, φλορα βουτιρο, βασιλοπιτα με βουτιρο φλορα, βουτιρο φλορα, βουτυρο φλωρα συνταγιες, συνταγες για κουλουρακια πορτοκαλιου και με φλωρα σοφτ, πορτοκαλοπιτα με φλωρα σοφτ, sindajes me flora

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading