Νέο Flora Soft με βούτυρο

17 Οκτωβρίου 2012
By

Πείτε ναι στην πρόκληση του νέου Flora Soft με βούτυρο και ανακαλύψτε την καταπληκτική του γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Και μάλιστα με 60% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά από το βούτυρο αγελάδος! Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιο πειρασμό!

 

Γνωρίστε το με την πρώτη ματιά στο ψυγείο χάρη στην πολύ «φρέσκια» και ντελικάτη λευκή συσκευασία του. Απολαύστε το πάνω στο ψωμί και στη συνέχεια απογειώστε με αυτό κάθε αγαπημένη σας συνταγή. Το νέο Flora Soft με βούτυρο, από εκλεκτά φυτικά έλαια και με όσο βούτυρο χρειάζεται, χαρίζει καταπληκτική γεύση και άρωμα σε ότι κι αν δημιουργήσετε. Mε την εγγύηση ΕΛΑΪΣ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φλωρα σοφτ συνταγες, φλωρα σοφτ, φλωρα συνταγες, συνταγες flora soft, flora boytyro, flora συνταγες, flora soft gr, φλορα σοφτ βασιλοπιτα, συνταγεσ φλορα σοφτ, συνταγες με βουτιρο flora, flora βουτιρο, παστα φλωρα με φλωρα αοφτ, boytyro-flora, Google sydages flora, ΦΛΩΡΑ ΣΟΦΤ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ, sindajes me flora, φλωρα βουτιρο συνταγες, φλορα συνταγες βουτυροο, φλορα σοφτ συνταγες, syntages me boytyro flora, φλορα σοφτ, φλορα βουτιρο, αυγοκουλουρα με βουτυρο φλωρα σοφτ, βασιλοπιτα με βουτιρο φλορα, συνταγες για κουλουρακια πορτοκαλιου και με φλωρα σοφτ, βουτυρο φλωρα συνταγιες, πορτοκαλοπιτα με φλωρα σοφτ

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading