Νέο Flora Soft με βούτυρο

17 Οκτωβρίου 2012
By

Πείτε ναι στην πρόκληση του νέου Flora Soft με βούτυρο και ανακαλύψτε την καταπληκτική του γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Και μάλιστα με 60% λιγότερα κορεσμένα λιπαρά από το βούτυρο αγελάδος! Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοιο πειρασμό!

 

Γνωρίστε το με την πρώτη ματιά στο ψυγείο χάρη στην πολύ «φρέσκια» και ντελικάτη λευκή συσκευασία του. Απολαύστε το πάνω στο ψωμί και στη συνέχεια απογειώστε με αυτό κάθε αγαπημένη σας συνταγή. Το νέο Flora Soft με βούτυρο, από εκλεκτά φυτικά έλαια και με όσο βούτυρο χρειάζεται, χαρίζει καταπληκτική γεύση και άρωμα σε ότι κι αν δημιουργήσετε. Mε την εγγύηση ΕΛΑΪΣ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

φλωρα σοφτ συνταγες, φλωρα σοφτ, φλωρα συνταγες, flora boytyro, συνταγες flora soft, boytyro-flora, συνταγες με βουτιρο flora, συνταγεσ φλορα σοφτ, φλορα σοφτ βασιλοπιτα, παστα φλωρα με φλωρα αοφτ, flora soft gr, flora βουτιρο, βουτυρο φλωρα συνταγιες, ΦΛΩΡΑ ΣΟΦΤ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ, φλωρα βουτυρο συνταγες, φλωρα βουτιρο συνταγες, φλορα συνταγες βουτυροο, φλορα σοφτ συνταγες, Google sydages flora, φλορα σοφτ, φλορα βουτιρο, sindajes me flora, syntages me boytyro flora, αυγοκουλουρα με βουτυρο φλωρα σοφτ, βασιλοπιτα με βουτιρο φλορα, πορτοκαλοπιτα με φλωρα σοφτ, συνταγες για κουλουρακια πορτοκαλιου και με φλωρα σοφτ

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading